Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Naneste na päty a rozlúčte sa s nevzhľadnými, bolestivými prasklinami. Stojí to menej ako 1 EUR

08.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kateryna Artsybasheva). Suché a popraskané päty bývajú zdrojom nepohodlia – vyzerajú nevzhľadne a spôsobujú bolesť. V lete, keď oveľa častejšie nosíme otvorené topánky, stojí za to sa o ne trochu viac starať. Čím ošetrovať suché a tvrdé päty? Pomôže produkt, ktorý si môžete kúpiť v každom obchode s potravinami. […]
Moins de 1 min. min.

08.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kateryna Artsybasheva).

Suché a popraskané päty bývajú zdrojom nepohodlia – vyzerajú nevzhľadne a spôsobujú bolesť. V lete, keď oveľa častejšie nosíme otvorené topánky, stojí za to sa o ne trochu viac starať. Čím ošetrovať suché a tvrdé päty? Pomôže produkt, ktorý si môžete kúpiť v každom obchode s potravinami. Nestojí viac ako 1 EUR.

Čím ošetrovať suché a tvrdé päty?
Foto: shutterstock/Kateryna Artsybasheva

Čo robiť s veľmi poškodenými pätami? Záchrana po dlhej zime

Žabky alebo pohodlné sandále v lete sú takmer povinným doplnkom každého outfitu. Otvorená obuv má však jeden hlavný nedostatok – presne zobrazuje prípadné chyby chodidla. A po dlhej zime (keď museli každý deň strpieť hrubé ponožky a ešte hrubšie topánky) sú často nielen nedostatočne zvlhčené, ale aj popraskané.

V takejto chvíli sa o ne oplatí postarať – predovšetkým pre vaše vlastné pohodlie. Vyživené, vyhladené a zvlhčené budú tou pravou letnou výkladnou skriňou (zároveň sa zbavíte aj bolesti, ktorá vás teraz môže sprevádzať kvôli prasklinám). Ako na to? Existuje úplne triviálny spôsob.

Ako sa zbaviť hrubej kože na pätách? Choďte na produkt, ktorý stojí centy

Základom ošetrovacích kúr zameraných na chodidlá je odstránenie odumretej kože a mozoľov. Na tento účel poslúži jemný peeling nôh, ktorý odstráni prebytočné odumreté bunky a zanechá pokožku hladkú a pripravenú na ďalšie kroky starostlivosti.

Peeling sa oplatí používať raz týždenne vyhýbajte sa obľúbenej pemze. Tá môže ľahko poškodiť epidermis a často má opačný efekt, ako bol zamýšľaný.

Starostlivosť o nohy sa nezaobíde bez pravidelného zvlhčovania pokožky. Na tento účel sa oplatí používať krémy, ktoré obsahujú vitamíny A, E a F. Podobná liečba je mimoriadne dôležitá:

podporuje regeneráciu epidermy,

umožňuje pokožke zostať pružná a pevná,

vyživuje kožné bunky,

podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky chodidiel.

Nezaškodí ani použitie domácich prostriedkov. Najmä preto, že tieto takmer vôbec nezaťažia váš domáci rozpočet.

Čo robiť, aby ste mali hladké päty? Môžete si ho kúpiť v každom obchode s potravinami

Namiesto drahých krémov z drogérie či lekární sa oplatí zvoliť lacnú náhradu. Vzhľad pokožky na nohách sa vďaka prírodnému jogurtu zlepší behom chvíľky. Je povestný svojimi hydratačnými vlastnosťami, vďaka ktorým si s popraskanými pätami poradí už za pár chvíľ. Má tiež protizápalový účinok, pomáha upokojiť podráždenie.

Stačí naniesť malé množstvo jogurtu na čistú a suchú pokožku a nohy navyše chrániť potravinovou fóliou. Asi po 15 minútach zmyte teplou vodou. Kúru opakujte aspoň raz týždenne. A potom už len pozorujte, ako sa pokožka na vašich chodidlách stáva oveľa vyživenejšou, hydratovanou a jemnou.

Rédaction La passion en vous.

Articles connexes :

Vezmite zrkadlo a zistite, či máte „slepotu obočia“. „Vždy vyzerá smiešne“

Lifting tváre zadarmo. Každé cvičenie trvá približne 10 sekúnd

Le poste Naneste na päty a rozlúčte sa s nevzhľadnými, bolestivými prasklinami. Stojí to menej ako 1 EUR est apparu en premier sur La passion en toi.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR