Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Německé vyšetřování reakcí na Covid bylo oficiálně odvoláno, vládní strana se bojí soudů

Zatímco u nás se dosud nikdo ani nepokusil o řádné vyšetřování zločinů té doby, tak například na Slovensku již aktivně vyšetřovány jsou a lze také očekávat patřičné závěry, včetně zákazu škodlivých experimentálních genových injekcí. Ovšem dlouhodobě se snaží nedávno minulou dobu řešit také v Německu, což je pro nás velmi důležité, protože naše vláda v […]
Moins de 1 min. min.

Zatímco u nás se dosud nikdo ani nepokusil o řádné vyšetřování zločinů té doby, tak například na Slovensku již aktivně vyšetřovány jsou a lze také očekávat patřičné závěry, včetně zákazu škodlivých experimentálních genových injekcí.

Ovšem dlouhodobě se snaží nedávno minulou dobu řešit také v Německu, což je pro nás velmi důležité, protože naše vláda v podstatě kopírovala německou covidovou politiku.

Nedávné odhalení německého RKI (Robert-Koch Institut), který měl vést covidovou politiku na odborné úrovni, ukázalo, že institut žádné restrikce nevymýšlel, veškerá rozhodnutí byla čistě politická, nezaložená na nějakých vědeckých důkazech.

Právě odtajněné protokoly RKI mohly být účinným nástrojem při vyšetřování zločinů tehdejší vlády, nicméně současná i tehdejší vládní SPD (sociální demokracie) toto vyšetřování zarazila.

„SPD tomu učinila přítrž, protože se obává tribunálu,“ píše Andreas Rosenfelder v komentáři pro Die Welt. Zdůrazňuje, že hlavní příčinou současné krize důvěry je covidová politika.

Výsledkem je, že strany, které se vyslovily proti covidovým opatřením, dosahují v některých zemích monstrózních vítězství, a to i v dalších zemích, jako je Itálie a Rakousko (v tomto ohledu jsme skutečně do očí bijící výjimkou, neboť u nás jsou naopak covidfašisté v rostoucí oblibě).

„Od Covidu jsou opatření omezující svobodu vždy povolena, pokud slouží „správnému“ účelu, jako je boj proti dezinformacím.

Taková opatření jsou autoritářská, protože dávají volnou ruku těm, kteří stanovují politické cíle,“ uvádí Rosenfelder.

„Od Covidu politici stále častěji házejí své vlastní zásady přes palubu a ztotožňují se s těmi moderními autokraciemi, od nichž se vždy distancují,“ píše.

„Tento problém lze řešit jedině v srdci demokracie: v německém Spolkovém sněmu. Ale je to právě SPD, která vládla během Covidu, která hází klacky pod nohy.“

Členka Bundestagu Katja Mastová (SPD) oznámila, že žádný výzkum koronaviru se konat nebude. Strana se obává „tribunálu proti jednotlivým ministrům“ a chce chránit odpovědného ministra SPD Karla Lauterbacha.

Rosenfelder varuje, že zrušení vyšetřování covidového období by mohlo být „nejfatálnější chybou“ německé vlády.

„Asi příliš hořelo pod nohama SPD a dalších. Tribunály? Die Welt očekává povstání,“ řekl Cyril Wentzel, předseda Biomedicínského účetního dvora.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR