Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Pápež František sa stretol s príbuznými rukojemníkov zadržiavaných Hamasom

Pápež František sa v pondelok stretol s príbuznými rukojemníkov, ktorých militanti hnutia Hamas zajali pri útoku na Izrael zo 7. októbra 2023. Informovala o tom agentúra AP. Vatikán zverejnil zo stretnutia fotografie, na ktorých príbuzní niekoľkých rukojemníkov sedia v polkruhu pred pápežom v jeho súkromnej knižnici v Apoštolskom paláci. Izraelčania držali v rukách fotografie s […]
Moins de 1 min. min.

Pápež František sa v pondelok stretol s príbuznými rukojemníkov, ktorých militanti hnutia Hamas zajali pri útoku na Izrael zo 7. októbra 2023. Informovala o tom agentúra AP.

Vatikán zverejnil zo stretnutia fotografie, na ktorých príbuzní niekoľkých rukojemníkov sedia v polkruhu pred pápežom v jeho súkromnej knižnici v Apoštolskom paláci. Izraelčania držali v rukách fotografie s menami svojich zajatých príbuzných.

Nešlo o prvú takúto audienciu. František sa stretol s Izraelčanmi, ktorých príbuzných zadržiava Hamas v Pásme Gazy, aj vlani v novembri. Neskôr absolvoval schôdzku s Palestínčanmi, ktorých príbuzní utrpeli ujmu počas konfliktu na Blízkom východe.

Pápež vyzval na okamžité prepustenie rukojemníkov a na pokoj zbraní v Pásme Gazy, ako aj na urýchlené poskytnutie humanitárnej pomoci pre zúfalých Palestínčanov.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR