Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Parfém podľa znamenia zverokruhu. Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach?

11.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Africa Studio). Znamenia zverokruhu majú svoje zodpovedajúce parfémy. Máte svoje obľúbené parfémy, alebo ich ešte stále hľadáte? Pozrite si, ktoré vône sú priradené k vášmu znameniu zverokruhu. Možno si podvedome vyberáte to, čo je v súlade s vaším horoskopom. Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach?Foto: shutterstock/Africa Studio Baran Baran […]
Moins de 1 min. min.

11.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Africa Studio).

Znamenia zverokruhu majú svoje zodpovedajúce parfémy. Máte svoje obľúbené parfémy, alebo ich ešte stále hľadáte? Pozrite si, ktoré vône sú priradené k vášmu znameniu zverokruhu. Možno si podvedome vyberáte to, čo je v súlade s vaším horoskopom.

Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach?
Foto: shutterstock/Africa Studio

Bélier

Baran je ohnivé znamenie a prirodzene sa prikláňa k odvážnym a korenistým vôňam. Pri hľadaní dokonalého parfumu pre Barana môžete rozhodne staviť na odvážne tóny.

Býk

Býk ako zemské znamenie miluje všetky kvetinové a korenisté vône. Bourbon, vanilka a semiš dokonale podčiarknu povahu Býka.

Blíženci

Vzhľadom na ich energickú povahu sú pre Blížencov ideálne citrusové vône. Toto energické znamenie často prináša do spoločnosti závan sviežosti.

Rak

Rak je veľmi emocionálne znamenie, ktoré žije vo svete pocitov. V tomto prípade budú dobre fungovať všetky sladké vône, ktoré sú spojené so sladkým dezertom.

Lev

Lev je pyšný a rád sa na každého pozerá zvrchu. Pri výbere parfému pre Leva sa preto oplatí zamerať na luxus. Tento rodený pozér sa poteší akémukoľvek módnemu flakónu, ktorého reklama kričí z mestských billboardov.

Panna

Panna je znamenie, ktoré vládne v období zberu úrody. Preto v tomto prípade budú dobre fungovať všetky zemité vône s teplými tónmi. Pragmatická povaha Panny vylučuje denné a večerné vône. Je lepšie rozhodnúť sa pre jednu konkrétnu vôňu.

Balance

Váhy sú vzdušné znamenie, ktoré zbožňuje všetky vône v podnebí lesných plodov. Ostružinové a malinové tóny s nádychom mäty sú tým najlepším možným smerom.

Škorpión

Škorpión je jedno z najzmyselnejších znamení, ktoré má rado parfémy na báze jantáru. Kompozícia musí byť bohatá, ale zároveň originálna. Jemná povaha Škorpióna miluje aj citrusy.

Ktoré vône sú priradené k vášmu znameniu zverokruhu?
Foto: shutterstock/Oleg Gekman

Sagittaire

Strelec je veľmi živé znamenie, ktoré so zábavou nečaká do zajtra. Rád si berie šťastie plnými dúškami, čo sa priamo premieta do sklonu k sladkým vôňam.

Kozorožec

Kozorožec miluje bylinkové vône a nepohrdne ani korenistými tónmi. Rodina vôní pre Kozorožca je rozhodne zemitá.

Vodnár

Dualistická, experimentálna povaha Vodnára si zamiluje ľahké a zároveň silné tóny santalového dreva. Vôňa musí byť čistá, ale zároveň zaujímavá.

Poisson

Parfém pre zasnené Ryby by mal odkazovať na oceán, pláž a horúce slnko. To je rozhodne ich živel: ľahký, osviežujúci vánok s teplým nádychom. Rovnako dôležitý je aj samotný flakón, ktorý by mal byť spojený s dovolenkou.

Rédaction La passion en vous.

Articles connexes :

Nov Mesiaca v júli veľa zmení. Toto znamenie zverokruhu čaká bohatstvo

Ich druhým menom je flirt. Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

Le poste Parfém podľa znamenia zverokruhu. Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach? est apparu en premier sur La passion en toi.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR