Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Sloni ušlapali turistu v jihoafrické rezervaci před zraky přítelkyně. Chtěl si pořídit fotky

Třiačtyřicetiletý muž přišel o život v Národním parku Pilanesberg na severozápadě země asi 180 kilometrů od Johannesburgu, upřesnila policie. Ve sloním stádu, jehož fotografie si chtěl turista zblízka pořídit, byla i mláďata. Odborníci opakovaně varují, že sloni svá mláďata bedlivě střeží a mohou být agresivní, pokud pociťují ohrožení. K TÉMATU: Jízda na slonech, opičí show či plavání s […]
Moins de 1 min. min.

Třiačtyřicetiletý muž přišel o život v Národním parku Pilanesberg na severozápadě země asi 180 kilometrů od Johannesburgu, upřesnila policie. Ve sloním stádu, jehož fotografie si chtěl turista zblízka pořídit, byla i mláďata. Odborníci opakovaně varují, že sloni svá mláďata bedlivě střeží a mohou být agresivní, pokud pociťují ohrožení.

SUR LE SUJET : Jízda na slonech, opičí show či plavání s delfíny? Těmto atrakcím se na dovolené vyhněte

Policie uvedla, že mužova snoubenka a další dvě ženy z Johannesburgu byly v autě, ze kterého muž vystoupil, nic se jim ale nestalo.

Zástupce vedení parku řekl, že turisté mají zakázáno vystupovat z vozidel při projížďce parkem Pilanesberg a před vstupem do něj podepisují, že se s tímto pravidlem seznámili. „V některých případech si lidé nebezpečí v přírodních rezervacích neuvědomují,“ podotkl zástupce vedení parku Piet Nel. „Musí mít na paměti, že vstupují do divočiny,“ dodal.

Sloni zabili v afrických přírodních rezervacích už dvě americké turistky v samostatných útocích v Zambii v dubnu a v červnu letošního roku.

VOUS AVEZ POUVOIR MANQUER : Zázrak v olomoucké zoo. Žirafátko si svůj život vybojovalo, hrozilo mu utracení

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR