Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Slovák sa s výbušninami zabarikádoval v rakúskej obci, je podozrivý z vraždy

Rakúska polícia vykonáva rozsiahlu akciu v obci Zistersdorf pri slovenských hraniciach, kde sa snaží dopadnúť 59-ročného Slováka podozrivého z vraždy staršej ženy. Muž sa skrýva zrejme v niektorom z domov či vínnej pivnice v obci a okrem zbraní má pri sebe aj výbušniny. Jednu už zrejme odpálil a vážne zranil člena zasahujúcej špeciálnej jednotky, informovala rakúska […]
Moins de 1 min. min.

Rakúska polícia vykonáva rozsiahlu akciu v obci Zistersdorf pri slovenských hraniciach, kde sa snaží dopadnúť 59-ročného Slováka podozrivého z vraždy staršej ženy.

Muž sa skrýva zrejme v niektorom z domov či vínnej pivnice v obci a okrem zbraní má pri sebe aj výbušniny. Jednu už zrejme odpálil a vážne zranil člena zasahujúcej špeciálnej jednotky, informovala rakúska verejnoprávna stanica ORF.

V noci na dnes rakúska polícia v obci Zistersdorf evakuovala desiatku domov, ktoré nadväzujú na vínne pivnice. Predpokladá sa, že podozrivý je práve v jednej z týchto pivníc, uviedla ORF. Do akcie je okrem špeciálnej zásahovej jednotky Cobra a expertov na výbušniny nasadených 120 policajtov.

Šesťdesiatpaťročnú ženu našli mŕtvu v miestnej vinici s bodnými ranami, uviedol dnes ráno policajný hovorca Johann Baumschlager. Podozrivým z vraždy je 59-ročný slovenský občan, ktorý bol zrejme známym zabitej ženy a ktorého svedkovia videli utekať v blízkosti miesta činu.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR