Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

STK postúpil v Slovenskom pohári, basketbalistky nestačili na Slovan

Modro-bieli sa vďaka osemnásťročnému ukrajinskému brankárovi Vladyslavovi Zapichenkovi sa kvalifikovali do ďalšieho kola Slovenského pohára. Basketbalistky ŠBK Šamorín prehrali so Slovanom. Futbalisti Šamorína nastúpili v Nových Zámkoch. V základnej zostave sa objavili viacerí hráči, ktorí v predchádzajúcich týždňoch hrali menej. Stretnutie začali hostia dobre, ujali sa vedenia hlavičkou Alioune Syllu. Potom mali navrch srdnato bojujúci […]
Moins de 1 min. min.

Modro-bieli sa vďaka osemnásťročnému ukrajinskému brankárovi Vladyslavovi Zapichenkovi sa kvalifikovali do ďalšieho kola Slovenského pohára. Basketbalistky ŠBK Šamorín prehrali so Slovanom.

Futbalisti Šamorína nastúpili v Nových Zámkoch. V základnej zostave sa objavili viacerí hráči, ktorí v predchádzajúcich týždňoch hrali menej. Stretnutie začali hostia dobre, ujali sa vedenia hlavičkou Alioune Syllu. Potom mali navrch srdnato bojujúci domáci. Po prestávke sa im aj podarilo vyrovnať.

„Kľud, Vlad chytí aspoň jednu penaltu,“ povedal pred penaltovým rozstrelom naša brankárska jednotka Attila ,,Pocok” Horváth, ktorý čoskoro začne trénovať po zranení kolena. Spolu s Imi Szabadosom, brankárom nášho tímu U19, sa ponáhľali za bránku, aby povzbudili kolegu Vladyslava Zapichenka. Ukrajinský brankár vyrazil  dve penalty, domáci poslali loptu raz nad bránu. Z našej strany neuspel iba Aldo Baez, bezpečne skórovali Fellipe, Zoran Záhradník a Nikita Vassiljev.

„Dá sa povedať, že som špecialista na penaltove rozstreli. Väčšinou sa však spolieham na vlastnú intuíciu. Som rád, že sa mi podarilo zneškodniť viac penált, ale pre mňa je najdôležitejšie, že som pomohol tímu a postúpili sme,“ povedal Vlad, ktorý kvôli vojne opustil Ukrajinu. Prvú polovicu roka strávil v tíme DAC U19 a v lete prestúpil do ŠTK.

V ďalšom kole s najväčšou pravdepodobnosťou privítame Michalovce.

Nové Zámky – ŠTK Šamorín 1:1 (2:3 11 m)

Góly: 71. Bankole – 15. Sylla

ŠTK Šamorín: Zapichenko – Varjao, Baez, Raška (72. Modesto), Marić-Bjekić – Mitring, Vassiljev, Pliušč (46.Záhradník), Csóka (61. Fellipe) – Leščinskij (61. Kachút), Sylla (61. Angyal)

Diváci: 150

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Naše omladené ženské basketbalové družstvo držal v prvých dvoch štvrtinách so Slovanom krok, ale neskôr sa prejavila skúsenosť hostí. Šamorínske dievčatá hrali v niektorých fázach duelu sľubne a v ďalších zápasoch si určite pripíšu víťazstvá.

ŠBK Šamorín – Slovan 59:78

Štvrtiny: 17:17, 13:19, 12:22, 17:20

ŠBK Šamorín: Hrymaliuk 13, Bíró 11, Šípková 10, Slama 8, Soóky 6, Raffay 4, Staníková 3, Fenesová 2, Kovácsová 2

Diváci: 120












The post STK postúpil v Slovenskom pohári, basketbalistky nestačili na Slovan appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR