Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Túžite po NOVOM SVETE? Nová lokalita, nový začiatok

Mesto alebo dedina? Výber je len na vás. Dve hlavné kritériá, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri výbere bývania mimo mesto sú doprava a cena. Vďaka výstavbe a rozvoju diaľnic je častokrát rýchlejšie dostať sa do Bratislavy zo širšieho okolia, ako z jednej mestskej časti do druhej na opačnom konci. Čím ďalej je Slovák ochotný dochádzať, tým prijateľnejšia je aj […]
Moins de 1 min. min.

Mesto alebo dedina? Výber je len na vás.

Dve hlavné kritériá, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri výbere bývania mimo mesto sú doprava a cena. Vďaka výstavbe a rozvoju diaľnic je častokrát rýchlejšie dostať sa do Bratislavy zo širšieho okolia, ako z jednej mestskej časti do druhej na opačnom konci. Čím ďalej je Slovák ochotný dochádzať, tým prijateľnejšia je aj suma, ktorú minie. Za cenu, za ktorú si Bratislavčan kúpi dvojizbový byt mimo centra, si obyvateľ vzdialenejšej obce kúpi alebo postaví štvorizbový dom s krásnou záhradkou. Dnešný trh s realitami a s pribúdajúcimi developerskými projektmi ponúka kupujúcim tak široké spektrum domov, z ktorého si vyberie naozaj každý. Jedným z takýchto unikátnych miest na začatie nového, vysnívaného života sú aj stavebné pozemky v obci Nový Svet.

Malý kúsok od Bratislavy, veľký kus pohodlia

Len 20 minút od Bratislavy a 5 minút od Senca. Presne taká je vzdialenosť obce v seneckom okrese, ktorá nemá svoje meno len tak náhodou. Pokoj, príroda a príjemné prostredie robia z tejto lokality miesto, ktoré ponúka dokonalé bývanie, vhodné nielen pre mladé rodiny s deťmi. Na svoje si prídu aj vorkoholici, ktorým dochádzanie do práce nezaberie veľa času, vďaka čomu sa jej budú môcť naplno venovať, ale aj športovci, ktorí si užijú aktívny oddych po náročnom dni priamo v obci alebo v jej okolí. Možností je neúrekom, napríklad novovybudovaná cyklotrasa, a tak rýchlo zabudnete na ruch veľkomesta a preplnené ulice, ktoré vám rýchlo prestanú chýbať. Ihneď po nasťahovaní a vytvorení si vlastného bývania začnete žiť pre vás v novom svete, a tak samotný názov vášho nového bydliska dostane nový rozmer.

Medzi dostupnými pozemkami je voľných už len  72 pozemkov pre váš nový domov v rôznych veľkostiach, presne podľa vašich očakávaní a potrieb. Samozrejmosťou sú aj vybudované inžinierske siete a prístupová cesta s osvetlením. Svojou príjemnou polohou, veľkorysou výmerou a časom určite aj silnou komunitou susedov má za cieľ byť výnimočnou. Tí budú mať ku sebe tak blízko, ako si budú želať s dôrazom na súkromie, ktoré by ste v meste hľadali márne.

O stavebné povolenie je možné žiadať už dnes, a začať výstavbu bude možné začiatkom roka 2025.

Rozhodnutie bývať a začať písať novú kapitolu života v Novom Svete je len na vás. Nepremeškajte príležitosť a zvoľte si knižný koniec, ktorý sa vám bude páčiť.

Aktuálny stav výstavby nájdete v sekcii galéria na:

www.pozemky-novysvet.sk

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR