Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Uhrík: „Republika patrí do prvej vlasteneckej ligy“. Oznámil vznik frakcie Európa suverénnych národov

www.slovanskenoviny.sk/rss Uhrík: „Republika patrí do prvej vlasteneckej ligy“. Oznámil vznik frakcie Európa suverénnych národov Hnutie REPUBLIKA zakladá spolu s nemeckým AfD a ďalšími vlasteneckými stranami z Európy europarlamentnú frakciu Európa suverénnych národov (ESN), informovali na sociálnej sieti obaja europoslanci za hnutie Republika, Milan Uhrík a Milan Mazurek. Zároveň oznámili, že Milan Uhrík bol zvolený za podpredsedu celej […]
Moins de 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Uhrík: „Republika patrí do prvej vlasteneckej ligy“. Oznámil vznik frakcie Európa suverénnych národov

Hnutie REPUBLIKA zakladá spolu s nemeckým AfD a ďalšími vlasteneckými stranami z Európy europarlamentnú frakciu Európa suverénnych národov (ESN), informovali na sociálnej sieti obaja europoslanci za hnutie Republika, Milan Uhrík a Milan Mazurek.

Zároveň oznámili, že Milan Uhrík bol zvolený za podpredsedu celej frakcie. „Je to obrovský úspech, ale aj veľká zodpovednosť“, dodal čerstvý viceprezident ESN.

Podľa Uhríka vznikom frakcie ESN spolu s frakciou patriotov Viktora Orbána počet vlasteneckých poslancov v Europarlamente výrazne stúpol – takmer na dvojnásobok oproti minulému obdobiu.

Europoslanec to dokumentoval faktami: kým v minulom období mala frakcia ID 62 poslancov, tak frakcia ESN spolu s frakciou Patrioti budú mať spolu viac než 110 poslancov v EP.

„Áno, voliť vlastencov z REPUBLIKY malo zmysel“ dodal Uhrík.

Ďalší europoslanec, Milan Mazurek, tento úspech považuje za satisfakciu voči tým, ktorí hnutie Republika pred voľbami spochybňovali a šírili falošný naratív, že je izolované.

Tieto slová na adresu „detinskej antikampane“ Mazurek nepriamo adresoval šéfovi SNS Andrejovi Dankovi, ktorý pred eurovoľbami šíril tvrdenia, že s Milanom Uhríkom si „nikto nesadne v europarlamente ani len na kávu“.

Obaja europoslanci vyjadrili presvedčenie, že hlas pre Republiku mal zmysel a spolu s ostatnými vlastencami z Európy budú bojovať nielen za slovenské, ale aj spoločné ciele proti bruselským nezmyslom.

/ skspravy.sk /

Príspevok Uhrík: „Republika patrí do prvej vlasteneckej ligy“. Oznámil vznik frakcie Európa suverénnych národov je zobrazený ako prvý na .

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR