Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Union otvoril v Trenčíne modernú pobočku, klienti sa môžu tešiť na väčší komfort i rýchlejšie služby

Sieť 43 pobočiek po celom Slovensku poisťovňa neustále vylepšuje, komfort a moderné priestory čakajú teraz na klientov v Trenčíne.
2 min.

27.3.2024 (SITA.sk) – Kvalitné poistenie zdravia, majetku i cestovania pod jednou strechou. Union, ktorý na Slovensku zastrešuje zdravotné i komerčné poistenie, je známy aj vďaka nadštandardným službám. Sieť 43 pobočiek po celom Slovensku poisťovňa neustále vylepšuje, komfort a moderné priestory čakajú teraz na klientov v Trenčíne.

Union klienti sa môžu tešiť z novej pobočky v centre Trenčína. Holandská poisťovňa vynovila svoje kontaktné miesto s cieľom ponúknuť zákazníkom väčší komfort i rýchlejšie spracovanie ich požiadaviek. „Našich klientov od dnes vítame v moderných priestoroch a veríme, že im tak spríjemníme chvíle počas riešenia ich otázok či dojednávania poistení. V Unione ostávame klientom k dispozícii aj ,naživoʹ, nechceme komunikáciu s našimi zákazníkmi posúvať len do online priestoru. Aj preto ostávame na rozdiel od konkurencie otvorení 5 dní v týždni,“ vysvetľuje Richard Stránsky, riaditeľ siete zákazníckych centier Unionu. V Trenčíne pribudla Unionu aj nová pracovná sila. „Sme radi, že náš tím posilní ďalšia kolegyňa, vďaka ktorej budeme schopní spracovávať žiadosti našich klientov rýchlejšie a efektívnejšie.“

Union otvoril nové kontaktné miesto v utorok, 26. marca 2024. Pre klientov pripravil aj takzvaný „deň zdravia“. V spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Trenčíne si klienti mohli dať zmerať krvný tlak či cholesterol a odkonzultovať výsledky vyšetrení s odborníkmi. Návštevníci tiež získali pri tejto príležitosti malý darček.

„Komunikácia s našimi zákazníkmi je pre nás kľúčová. Sme tu práve pre našich klientov a ich spätná väzba nás častokrát motivuje zmeniť niektoré procesy či vymyslieť nové produkty. Rovnako sa snažíme k starostlivosti o zákazníkov pristupovať proaktívne. Poistenci Union zdravotnej poisťovne majú pri poistení majetku, áut či cestovania zľavy, navyše je pre nich efektívne mať všetko ,pod jednou strechouʹ. Stále platí, že sme klientom v prípade akýchkoľvek otázok či žiadostí kedykoľvek k dispozícii,“ uzatvára za Union Richard Stránsky.

Informačný servis

Viac k témam: Nová pobočka, PR
Zdroj: SITA.sk – Union otvoril v Trenčíne modernú pobočku, klienti sa môžu tešiť na väčší komfort i rýchlejšie služby © SITA Všetky práva vyhradené.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR