Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Upravujeme hlavný vstup na cintorín

Kým sa začne obdobie Dušičiek bude hlavný vstup na cintorín pod Juhom vyzerať inak. Stavebne i sadovnícky ho upravujeme. Ide o mestskú investíciu za vyše 24 tisíc eur. Vstupný priestor cintorína je rozdelený na dve časti. Do ľavej reprezentatívnej časti vstupu presunieme vodovodný kohútik, box na kahance i informačnú tabuľu. Vodovodný kohútik umiestnime do nového trvalkového záhonu, aby v prípade […]
Moins de 1 min. min.

Kým sa začne obdobie Dušičiek bude hlavný vstup na cintorín pod Juhom vyzerať inak. Stavebne i sadovnícky ho upravujeme. Ide o mestskú investíciu za vyše 24 tisíc eur.

Vstupný priestor cintorína je rozdelený na dve časti. Do ľavej reprezentatívnej časti vstupu presunieme vodovodný kohútik, box na kahance i informačnú tabuľu. Vodovodný kohútik umiestnime do nového trvalkového záhonu, aby v prípade pretečenia prebytočná voda vsiakla medzi rastliny a nie na chodník. Záhon z trvaliek je navrhnutý tak, aby bol premenlivý počas celého roka. Jeho súčasťou bude nová lavička. 

Pre zatraktívnenie pravej časti vstupu na cintorín vysadíme už pri ceste trvalkový záhon s podobnou výsadbou ako na ľavej strane. Pribudne tu aj spevnená plocha na odpadové nádoby a prenosná toaleta. Tá bude od odpadových nádob oddelená zástenami z drevených lamiel.

V okolí vstupu na cintorín budú vysadené hraby obyčajné a aj kvitnúce rastliny – astra krovitá, marulka kocúrnik, echinacea purpurová, rozchodník veľký, dúška včasná, smlz ostrokvetý, okrasný cesnak, ružovo-žltý tulipán, cisársky tulipán bielej až krémovej farby.

Výsledkom prác, ktoré sú v rukách spoločnosti Top Metal, bude zlepšenie mikroklímy, podpora biodiverzity a vyššia využiteľnosť priestoru, ktorý bude oveľa estetickejší.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR