Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Velký reset vysvětlený za 3 minuty a 23 sekund (video)

Velký reset je v podstatě totéž co Agenda 2030 či NWO. Jde o politiku propagovanou WEF, kterou ve svých knihách podporuje Klaus Schwab. Nejde o žádnou konspirační teorii, ale o agendu, která byla implementována v mnoha zemích (včetně České republiky) se závazkem plnění těchto plánů. U nás je prosazována zejména přes EU, v mnoha směrech […]
Moins de 1 min. min.

Velký reset je v podstatě totéž co Agenda 2030 či NWO. Jde o politiku propagovanou WEF, kterou ve svých knihách podporuje Klaus Schwab. Nejde o žádnou konspirační teorii, ale o agendu, která byla implementována v mnoha zemích (včetně České republiky) se závazkem plnění těchto plánů.

U nás je prosazována zejména přes EU, v mnoha směrech je obsažena v Green Dealu.

Tato politika je popisovaná jako transformace globální ekonomiky a společnosti. Kritici to oprávněně považují za ohrožení svobody a osobních práv.

Velký reset je zde interpretován jako pokus elit převzít kontrolu nad lidstvem zavedením rozšířených mechanismů sledování a kontroly pod záminkou uměle vytvořených krizí, jako je pandemie COVID-19 a globální oteplování.

Přesně tuto politiku popisuje mladá žena ve videu, které najdete na konci jeho překladu. Je potěšitelné, že se mladá generace začíná probouzet..

„The Great Reset, nebo jak to ráda nazývám, Great Re-shit (pozn. Velká re-sračka). To je, když vezmou staré svinstvo, opráší je a prodají jako nové svinstvo.

Možná jste slyšeli o Velkém resetu pod jedním z jeho známějších názvů, jako je Agenda 21, Agenda 2030, Čtvrtá průmyslová revoluce nebo můj osobní favorit: Nový světový řád.

Nenechte se zmást výrazem „reset“, protože neplánují nic restartovat. Reset je, když vaše hra Super Mario zamrzne, vytáhnete kazetu, fouknete dovnitř, vložíte ji zpět a BUM! Mario se znovu objeví.

Je to trochu podobné, až na to, že když hru znovu zapnete, místo Maria na obrazovce vyjde z televize Bowser, aby zavraždil vaši babičku. Hovoříme o úplné přeměně lidstva v bezbožnou, transhumanistickou noční můru z orwellovského pekla.

Ráda bych upozornila na Světové ekonomické fórum, které vytvořilo tento ďábelský plán, a především na jeho šéfa Klause Schwaba. Pan Schwab rád používá mnoho hesel, aby přesvědčil masy, že tato agenda je pro dobro lidstva.

Slova jako „udržitelnost“, „inkluzivita“ a „rovnost pro všechny.“ Ale ve své knize z roku 2016, Čtvrtá průmyslová revoluce, se mnohem otevřeněji zabývá plánem elit na ovládnutí světa. Pojďme se podívat na pár úryvků z této literární předlohy, ano?

„Nástroje čtvrté průmyslové revoluce umožňují nové formy sledování a jiných kontrolních mechanismů, které jsou v rozporu s otevřenou a zdravou společností.“ Oh, to zní užitečně.

„Veřejná kriminalita bude pravděpodobně klesat kvůli konvergenci senzorů, kamer, umělé inteligence a softwaru pro rozpoznávání obličejů.

Tyto technologie by mohly proniknout do dříve soukromého prostoru naší mysli, číst naše myšlenky a ovlivnit naše chování.“  Zní to podezřele jako ovládání mysli, ale pravděpodobně je to jen konspirační teorie, takže to tak nemůže být.

„S pokrokem v této oblasti vzroste pokušení pro orgány činné v trestním řízení a soudy používat techniky k určení pravděpodobnosti trestné činnosti, posouzení viny nebo dokonce vyjmutí vzpomínek přímo z lidských mozků.“

Dokonce i překročení státní hranice by jednoho dne mohlo zahrnovat podrobné skenování mozku k posouzení bezpečnostního rizika osoby.

A konečně, ale rozhodně neméně důležité: „Budoucnost bude výzvou pro naše chápání toho, co to znamená být člověkem, jak biologicky, tak společensky.“ Raději zavolejte Sarah Connorové.

Pokud jste v posledních osmi měsících nedávkovali sedativa, pravděpodobně jste si uvědomili, že pandemie COVID-19 byla navržena tak, aby tuto agendu podpořila. A pokud jste si toho doteď nevšimli, gratuluji. Je tu reálná šance, že vyhynete.

Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla. Ale příběh o neviditelném strašákovi nebude trvat věčně. A Světové ekonomické fórum to dobře ví. Proto mají v ruce náhradní krizi, aby dokončili svou agendu.

Jaká by to mohla být krize? Správně, uhodli jste. Náš starý přítel, globální oteplování.

Pro ty, kteří nevědí, globální oteplování je zinscenovaná krize vytvořená Římským klubem. Krizový think tank založený v roce 1968, aby přesvědčil masy, aby souhlasily se svým vlastním zánikem.

Buďte tedy připraveni slyšet, jaké oběti musíte udělat, abyste zachránili planetu. Oběti jako vzdání se vlastnických práv, život v chytrých městech a zavedení nanotechnologií, aby vás mohli vystopovat kvůli myšlenkovým zločinům.

Proč by si někdo se zdravým rozumem myslel, že by byl dobrý nápad dát stejným elitám, které zničily planetu, ještě více síly, aby ji nyní zachránily, je mimo moje uvažování. Ale hej, mluvíme o stejném druhu, který věří, že polyester může chránit před virem.“

 

The Great Reset explained in 3 min 23 sec: „Great Reset or what I like to call the Great Re-shit. That’s where they take some old shit, dust it off, and repurpose it as new shit. Now, you may have heard of the Great Reset by one of its more familiar names, like Agenda 21, Agenda… pic.twitter.com/adPMv9jE2D

— Camus (@newstart_2024) October 3, 2024

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR