Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

VIDEO: Šimečka klame, že nemá s Nadáciou Milana Šimečku nič spoločné. Spoločne so Sorosovou nadáciou si na hulváta prideľovali štátne peniaze, vyhlásil Danko

www.slovanskenoviny.sk/rss Podpredseda NR SR a šéf SNS Andrej Danko vo svojom videu reagoval na vyjadrenia vodcu Progresívneho Slovenska, ktorý vyhlásil, že Nadácia Milana Šimečku nemá nič spoločné s opozíciou ani s jeho osobou. Viac vo videu: Nadácia Milana Šimečku nemá nič spoločné so slovenskou opozíciou ani predsedom Progresívneho Slovenska (PS). Uviedol to líder opozičného hnutia PS […]
Moins de 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Podpredseda NR SR a šéf SNS Andrej Danko vo svojom videu reagoval na vyjadrenia vodcu Progresívneho Slovenska, ktorý vyhlásil, že Nadácia Milana Šimečku nemá nič spoločné s opozíciou ani s jeho osobou.

Viac vo videu:

Nadácia Milana Šimečku nemá nič spoločné so slovenskou opozíciou ani predsedom Progresívneho Slovenska (PS). Uviedol to líder opozičného hnutia PS a podpredseda Národnej rady SR Michal Šimečka v reakcii na koaličnú SNS, ktorá kritizovala finančné napojenie rodiny Šimečkovcov prostredníctvom jej spoločností na Fond na podporu umenia (FPU).

Zdroj: YouTube Andrej Danko / InfoVojna

Contribution VIDEO: Šimečka klame, že nemá s Nadáciou Milana Šimečku nič spoločné. Spoločne so Sorosovou nadáciou si na hulváta prideľovali štátne peniaze, vyhlásil Danko est affiché en premier sur .

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR