Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

VIDEO: Žena, která pracovala u letectva, hovoří o geoinženýringu

www.slovanskenoviny.sk/rss Kristen Meghan strávila devět let v americkém letectvu a bila na poplach ohledně geoinženýrství. Pracovala pro větev letectva zvanou bioenvironmentální inženýrství. Myslela si, že je šílené, že bychom něco takového dělali: manipulovali s počasím rozprašováním nebezpečných látek do atmosféry. Když se pokusila tento jev vyvrátit, zjistila, že je do toho zapojeno i její oddělení. […]
Moins de 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Kristen Meghan strávila devět let v americkém letectvu a bila na poplach ohledně geoinženýrství. Pracovala pro větev letectva zvanou bioenvironmentální inženýrství.

Myslela si, že je šílené, že bychom něco takového dělali: manipulovali s počasím rozprašováním nebezpečných látek do atmosféry. Když se pokusila tento jev vyvrátit, zjistila, že je do toho zapojeno i její oddělení. Meghan zjistila, jaké chemikálie bývají používány pro tuto operaci.

Udělala si spoustu průzkumů, spustila poplach a obrátila se zády k letectvu. „To opravdu existuje, otevřeně to přiznali a existuje několik forem ovlivňování počasí,“ řekla Meghan Kla.tv v Ženevě.

„Cílem geoinženýrství je oficiálně bojovat proti klimatickým změnám. S tím to nemá nic společného,“ zdůraznila.

Na otázku, co rozprašují do atmosféry, Meghan odpověděla: sulfáty, hliník, baryum a stroncium. Když se začala ptát na bezpečnost těchto látek, byla démonizována.

„V tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem strčila nos do vosího hnízda,“ řekla Meghan.

Tyto kovy jsou pro člověka toxické a končí v půdě a našich potravinách. Čistírny odpadních vod je nemohou odfiltrovat,“ řekla. „Je to hrozné.“

Poukázala na to, že se dramaticky zvýšil počet lidí s neurodegenerativními onemocněními, jako je Alzheimerova choroba, a že lidé s astmatem jím také hodně trpí. „A lidé se diví, proč trpí alergiemi 24 hodin denně po celý rok.“

„Spojené státy rozhodně nejsou jedinou zemí, která se zabývá geoinženýrstvím,“ řekla Meghan. Podle ní existuje také souvislost s HAARPem.

Slovanka

/ necenzurovanapravda.cz /

Contribution VIDEO: Žena, která pracovala u letectva, hovoří o geoinženýringu est affiché en premier sur .

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR