Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Všetky dôležité informácie z Trenčína priamo vo vašom mobile

Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii MUNIPOLIS. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. Prihláste sa aj vy k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa vašich preferencií. Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo! […]
Moins de 1 min. min.

Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii MUNIPOLIS. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. Prihláste sa aj vy k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa vašich preferencií.

Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo!

Čo vám prihlásenie do MUNIPOLIS prináša?

Upozornenie na krízové udalosti
Novinky a dôležité upozornenia z úradu
Pozvánky na kultúrne a športové podujatia
Možnosť vyjadriť svoj názor v online anketách

Vyberte si sami, aké informácie vás zaujímajú.

V registračnom procese si sami môžete nastaviť, aké typy informácií vás zaujímajú (napr. kultúra, doprava, majitelia zvierat). Odporúčame vyplniť vaše telefónne číslo a ulicu, aby sme vás mohli rýchlo varovať v prípade nečakaných udalostí (napr. havárie vody, prívalové dažde atď.)

Ako sa do MUNIPOLIS prihlásiť?

Registrujte sa na https://trencin.munipolis.sk/registracia alebo priamo na mestskom úrade, kde vás s registráciou radi pomôžu.

Stiahnite si aplikáciu MUNIPOLIS pre Android alebo iOS a pridajte si do odberov mesto Trenčín. Aktuality a dôležité novinky môžete sledovať aj na webe  https://trencin.munipolis.sk/.

 

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR