Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Začali sa prípravy na výstavbu polyfunkčnej budovy na Gazdovskom rade

Od polovice októbra bude v centre Šamorína rušnejšie – na Gazdovskom rade, na priestranstve za radnicou sa čoskoro začne výstavba polyfunkčného objektu Park Šamorín. Investor CZ Slovakia, a.s. disponuje platným stavebným povolením už od roku 2010. Na pozemku vyrastie polyfunkčný objekt s podzemnou garážou a s 3+1 nadzemnými podlažiami, ktorý by mal byť dokončený do […]
Moins de 1 min. min.

Od polovice októbra bude v centre Šamorína rušnejšie – na Gazdovskom rade, na priestranstve za radnicou sa čoskoro začne výstavba polyfunkčného objektu Park Šamorín. Investor CZ Slovakia, a.s. disponuje platným stavebným povolením už od roku 2010. Na pozemku vyrastie polyfunkčný objekt s podzemnou garážou a s 3+1 nadzemnými podlažiami, ktorý by mal byť dokončený do dvoch rokov.

Terénne úpravy sa začali už 3. októbra, a to orezom platanov pri areáli. V ďalšej fáze bude zbúraná budova, v ktorej sídlila aj Pošta 1 na Hlavnej ulici, následne sa začne s výstavbou podzemnej garáže. Počas stavebných prác bude doprava a parkovanie na Gazdovskom rade občas obmedzená, o všetkých zmenách v doprave vrátane využívania parkovacích miest budeme priebežne informovať našich obyvateľov prostredníctvom oficiálnej webovej stránky mesta a spoločenských sietí.

Podľa dohody medzi zhotoviteľom a mestom by mali práce čo najmenej zasahovať do každodenného života nášho mesta.




The post Začali sa prípravy na výstavbu polyfunkčnej budovy na Gazdovskom rade appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR