Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Zarábajte kryptomeny úplne zadarmo a pasívne – toto je najlepšie metóda

Kryptomeny môžete len nakúpiť a čakať, no trh ponúka omnoho viac príležitostí. Dokonca niektoré formy investovania do kryptomien nevyžadujú vysoký vstupný kapitál a ani aktívnu správu portfólia. Jednou z takýchto metód je staking, ktorý si predstavíme v tomto článku. Vysvetlíme si, čo to staking vôbec je a ako funguje. Následne si ukážeme, ako a kde […]
Moins de 1 min. min.

Kryptomeny môžete len nakúpiť a čakať, no trh ponúka omnoho viac príležitostí. Dokonca niektoré formy investovania do kryptomien nevyžadujú vysoký vstupný kapitál a ani aktívnu správu portfólia. Jednou z takýchto metód je staking, ktorý si predstavíme v tomto článku.

Vysvetlíme si, čo to staking vôbec je a ako funguje. Následne si ukážeme, ako a kde viete využiť túto formu investovania na kryptomenovom trhu. Ide totiž o pasívny príjem, čo je cieľom a snom nejedného investora. To znamená, že inkasujete zisk bez toho, aby ste aktívne vykazovali akúkoľvek činnosť alebo úsilie.

Ak chcete dosiahnuť vysoký pasívny príjem, väčšinou platí, že trvá dlhé roky, kým sa k tomu dopracujete. To ale neplatí pre staking. Samozrejme, kľúčovú úlohu hrá výška vstupnej investície, no staking je dostupný pre každého už od pár eur.

Čo je staking?

Pomocou neho môžete svoje digitálne aktíva uzamknúť do siete a zarobiť si pasívny príjem bez toho, aby ste ich predávali. V niektorých ohľadoch je podobný vkladu hotovosti na sporiaci účet s vysokým výnosom. Banky požičiavajú vaše vklady a vy inkasujete zisk v podobe úroku. Presne podobne funguje aj staking.

Čo je staking?

Staking je spôsob, vďaka ktorému dokážete generovať pasívny príjem z investície. Stačí do siete vložiť kryptomeny a inkasujete úrok. Staking je možný pre kryptomeny, ktoré fungujú na mechanizme Proof of stake (PoS).

Proces je veľmi jednoduchý. Do siete vložíte kryptomenu a vďaka tomu zvyšujete celkovú likviditu. Za toto poskytnutie likvidity vás kryptomenové platformy odmeňujú úrokom. Výška úrokov je premenlivá a predovšetkým závisí od doby uzamknutia a taktiež flexibility stakingu. Väčšinou totiž máte na výber zvoliť si staking, s ktorým nemôžete počas istej doby manipulovať, alebo taký, s ktorým môžete.

Obchodujte na BITmarkets. Zdroj: BITmarkets

Po prečítaní toho článku by ste mali mať jasný prehľad o tom, ako staking funguje a kde s ním začať. Jedna z najlepších príležitostí v súčasnosti je staking tokenu BTMT (BITmarkets Token) od spoločnosti BITmarkets. Hovoríme o kryptomenovej burze, ktorá výrazne expanduje aj na Slovensku, vďaka čomu sa môže staking BTMT ešte viac vyplatiť. Poďme sa spolu pozrieť, ako na to.

92%

Vous aussi, vous pouvez tirer profit de la croissance des crypto-monnaies.

Commencez à les acheter sur Bitmarkets et obtenez un bonus d'inscription de 100 $.

Contenu sponsorisé

Le poste Zarábajte kryptomeny úplne zadarmo a pasívne – toto je najlepšie metóda est apparu en premier sur MAGAZINE CRYPTO.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR