Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte

02.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Myšlienka na relaxačné kúpanie v bazéne sa stáva menej príťažlivou, keď si pomyslíte na všetky chemikálie v bazénovej vode. Našťastie existujú prírodné alternatívy k chemikáliám, ktoré sa zvyčajne používajú na udržanie čistej a hygienickej vody v bazéne. Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, […]
Meno di 1 minuto. min.

02.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Myšlienka na relaxačné kúpanie v bazéne sa stáva menej príťažlivou, keď si pomyslíte na všetky chemikálie v bazénovej vode. Našťastie existujú prírodné alternatívy k chemikáliám, ktoré sa zvyčajne používajú na udržanie čistej a hygienickej vody v bazéne.

Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte.
Foto: Súkromný archív

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, či je potrebné na čistenie bazéna použiť chemikálie? Zatiaľ čo niektoré z nich sú nenahraditeľné, iné produkty, ktoré nájdete v miestnom obchode s potravinami, môžu odviesť rovnako dobrú prácu ako produkty predávané špeciálne na čistenie bazénov a môžu vám ušetriť veľa peňazí.

Jedlá sóda – robí zázraky nielen pri upratovaní kuchyne a domácnosti

Vytvorením jednoduchej pasty z vody a sódy bikarbóny vznikne neabrazívny čistiaci prostriedok, ktorý robí zázraky na obkladoch bazénov a škárovacej malte. Dokonca sa dá použiť aj na betónové alebo kamenné bazény.

Toto je pravdepodobne najjednoduchší a najlacnejší spôsob, ako vyčistiť bazén prirodzene. Jedlá sóda tiež zvýši zásaditosť vášho bazéna a je oveľa lacnejšia ako väčšina prípravkov na zvýšenie zásaditosti.

Bielidlo – skvelá zbraň proti riasam

Bežné domáce bielidlo, známe tiež ako chlórnan sodný (ktoré obsahuje 5,25 % chlórnanu sodného, ​​aktívnej zložky bielidla), dokáže odstrániť škvrny od škár, ktoré sóda bikarbóna odstrániť nedokázala.

Bonusový tip: Bielidlo možno použiť aj na šokovanie bazénovej vody. Koniec koncov, šokovanie vášho bazéna je v podstate jeho superchlórovanie, čo znamená zvýšenie hladiny chlóru do bodu, kedy zabíja všetky baktérie a riasy, ktoré sa môžu ukrývať vo vode.

Olivový olej – absorbér škvŕn a usadenín

Dobre, len aby bolo jasné, nechceme žiadny olej v bazénovej vode. Bazénová doska je však iný príbeh. Možno nájdete fľak od miazgy stromov alebo lepkavú škvrnu, ktovie, čo tam deti mohli vyliať. Choďte do špajze a vezmite si olivový olej. Ide o čisto prírodný bazénový čistič, ktorý možno použiť na rozbitie lepkavých usadenín a potom ho ľahko vyčistiť špongiou, jemným mydlom a teplou vodou. Môžete ho použiť aj na bazénové kryty a plastové bazénové hračky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chystáte sa na dovolenku? Vďaka tomu vaše rastliny v záhrade a na balkóne nezvädnú

Do toalety dajte trochu pracieho prášku a nechajte ho tam 30 minút. Spočiatku som tomu tiež neverila

La posta Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte è apparso per primo Passione in te.

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT