Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Analytici predpovedajú Cardano (ADA) na 10 dolárov, XRP na 20 dolárov a XYZVerse na 1 dolár

PR článok XYZVerse. Analytici kryptomien očakávajú výrazné nárasty cien niekoľkých hlavných tokenov, čo vyvoláva obnovený záujem o trh s digitálnymi aktívami. Očakáva sa, že prominentné mince dosiahnu nové míľniky, čo naznačuje potenciálny posun v nálade investorov. Tieto optimistické predpovede podnecujú diskusie o tom, ktoré kryptomeny by mohli viesť ďalšiu vlnu rastu. Uprostred týchto prognóz sa XYZVerse […]
Meno di 1 minuto. min.

PR článok XYZVerse. Analytici kryptomien očakávajú výrazné nárasty cien niekoľkých hlavných tokenov, čo vyvoláva obnovený záujem o trh s digitálnymi aktívami. Očakáva sa, že prominentné mince dosiahnu nové míľniky, čo naznačuje potenciálny posun v nálade investorov. Tieto optimistické predpovede podnecujú diskusie o tom, ktoré kryptomeny by mohli viesť ďalšiu vlnu rastu.

Uprostred týchto prognóz sa XYZVerse objavuje ako priekopnícky memecoin spájajúci športových fanúšikov, ktorý sa zameriava na pozoruhodný rast a spája svety atletiky a digitálnej meny.

Skórujte s XYZ: Nová ťažká váha meme coinov

Fanúšikovia šalejú. Token XYZ je v kryptoringu a rozdáva údery konkurencii – bezcenným coinom, zbytočným farmárskym schémam a podvodným projektom. Ako skutočný šampión, tento vôbec prvý meme token pre všetky športy si prebojoval cestu klesajúcim trhom s nebojácnym impulzom a nevykazuje žiadne známky spomalenia. S očami upretými na burácajúci tisícnásobný rast je XYZ predurčený na to, aby nechal triumfálne meme coiny roku 2024 ako BOME a WIF ďaleko za sebou.

Token XYZ. Zdroj: xyzverse.io

Zarábajte, kým sa dav hrá

XYZ je viac než len náhradník v hre meme coinov; vytvára dokonalé ihrisko s XYZVerse, kde sa vzrušenie zo športu stretáva s energiou meme kultúry. S plánom vybaveným zábavnými dApps, predikčnými trhmi a možnosťami športového stávkovania je XYZ pripravený prilákať milióny hazardných hráčov, ktorí sú pripravení zapojiť sa do akcie.

Pamätáte si na masívny obchodný objem 1 miliardy dolárov Polymarketu počas horúčky stávok na americké voľby?

Prečo práve XYZVerse?

XYZ sa pripravuje na ešte väčšie víťazstvo v aréne GameFi, umožňujúc svojim zainteresovaným stranám zarobiť na dokonalej kombinácii atmosféry meme coinov, športového hypu a masového prijatia kryptomien.

 

Zmeškali ste supercyklus meme coinov?

Využitím neustále sa rozširujúceho herného segmentu je XYZ pripravený stať sa najlepším z najlepších meme coinov. 5 000 % vzostup BOME a 1 000 % rast WIF od začiatku roka sú teraz relikviami minulosti, pretože XYZ je pripravený explodovať o po TGE a prekonať svojich senzačných predchodcov. Zapojte sa do hry včas, aby ste si zabezpečili svoje miesto – momentálne podhodnotený XYZ ide na dlhú trať, aby prekonal nové rekordy.

XYZVerse. Zdroj: xyzverse.io

Zhromažďovanie komunity, zabezpečenie víťazstva

XYZVerse bude najužitočnejším hráčom v tomto býčom behu, dávajúc komunite kontrolu nad volaním akcií a riadením smerovania ekosystému. Aktívni prispievatelia dostanú airdropované XYZ tokeny ako odmenu za ich oddanosť. S pevnou tokenomikou a plánmi na listings na CEX/DEX je XYZ v pozícii na šampionátny beh, zabezpečujúc stabilný tok príjmov a konzistentné spaľovanie tokenov, aby udržal skóre v prospech silnej ceny a prosperujúcej komunity.

Predpredaj XYZ je aktívny – nepremeškajte túto príležitosť.

Cardano (ADA)

ADA zaznamenalo v poslednom čase mierny nárast, s 1,47 % zvýšením za posledný týždeň a 3,93 % nárastom za posledný mesiac. Napriek týmto krátkodobým zlepšeniam je kryptomena stále o 26,65 % nižšie za posledných šesť mesiacov. Momentálne sa obchoduje medzi 0,3307 a 0,3677 dolármi, čo ukazuje známky volatility na trhu.

Cardano za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Technické indikátory zdôrazňujú, že ADA sa blíži k svojej najbližšej úrovni odporu na 0,3863 dolára. Prelomenie tohto bodu by mohlo viesť k ďalšiemu odporu na úrovni 0,4233 dolára, čo by predstavovalo nárast približne o 15 %. Na druhej strane, najbližšia úroveň podpory je na 0,3123 dolára a pokles na druhú podporu na 0,2753 dolára by predstavoval pokles približne o 17 % od súčasných cien.

Technické indikátory ponúkajú viac informácií. 10-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,55 dolára, mierne nad 100-dňovým priemerom 0,54 dolára. To naznačuje možný krátkodobý vzostupný trend. Index relatívnej sily je na úrovni 48,32, čo indikuje neutrálny trh. Stochastická hodnota je 23,58, blížiaca sa k prepredanému územiu. Úroveň MACD je 0,00125, naznačujúc mierne býčie momentum. Tieto faktory kombinované naznačujú, že XRP môže v blízkej budúcnosti zažiť vzostupný pohyb.

XRP (XRP)

XRP sa momentálne obchoduje medzi 0,52 a 0,55 dolára. Za posledný týždeň jeho cena vzrástla o 4,90 %. Za posledný mesiac zaznamenalo pokles o 6,27 %. Pri pohľade na posledných šesť mesiacov cena XRP vzrástla o 9,32 %. Táto zmes krátkodobého poklesu a dlhodobejšieho rastu zdôrazňuje jeho volatilitu.

XRP za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Najbližšia úroveň odporu je na 0,56 dolára. Ak XRP prekoná tento bod, mohlo by dosiahnuť druhý odpor na 0,5829 dolára, čo je približne 5% nárast od jeho súčasného cenového rozpätia. Na druhej strane, najbližšia úroveň podpory je na 0,51 dolára. Pokles pod túto úroveň by mohol vidieť XRP smerovať k druhej podpore na 0,4833 dolára, približne 7 % pokles.

Technické indikátory ponúkajú viac informácií. 10-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,55 dolára, mierne nad 100-dňovým priemerom 0,54 dolára. To naznačuje možný krátkodobý vzostupný trend. Index relatívnej sily je na úrovni 48,32, čo indikuje neutrálny trh. Stochastická hodnota je 23,58, blížiaca sa k prepredanému územiu. Úroveň MACD je 0,00125, naznačujúc mierne býčie momentum. Tieto faktory kombinované naznačujú, že XRP môže v blízkej budúcnosti zažiť vzostupný pohyb.

Záver

S býčím behom 2024 tu, ADA a XRP vyzerajú silné, ale XYZVerse ponúka jedinečnú kombináciu športu a krypta, zameriavajúc sa na významný rast.

Viac informácií o XYZVersus (XYZ) nájdete tu:

Stránka: http://xyzverse.io/

Telegram: https://t.me

X: https://x.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

The post Analytici predpovedajú Cardano (ADA) na 10 dolárov, XRP na 20 dolárov a XYZVerse na 1 dolár appeared first on RIVISTA CRIPTO.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT