Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

„Farební fanatici“ ustúpili, ale nevzdali sa

www.slovanskenoviny.sk/rss Čo si má žiak obliecť do školy naposledy prikazovali boľševici. Dnes je to – s výnimkou škôl, kde sa nosia rodičmi schválené uniformy – len a len neoliberálny progresívny ideologický diktát politiky deťom. Aktivisti sa však nevzdávajú. Vyplýva to aj zo statusu europoslanca Milana Uhríka z Republiky. Pripomeňme si, že Trenčianske gymnázium vyzvalo svojich […]
Meno di 1 minuto. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Čo si má žiak obliecť do školy naposledy prikazovali boľševici. Dnes je to – s výnimkou škôl, kde sa nosia rodičmi schválené uniformy – len a len neoliberálny progresívny ideologický diktát politiky deťom. Aktivisti sa však nevzdávajú. Vyplýva to aj zo statusu europoslanca Milana Uhríka z Republiky.

Pripomeňme si, že Trenčianske gymnázium vyzvalo svojich žiakov, aby sa v piatok 11.10 obliekli do dúhových farieb na znak solidarity s obeťami útoku v Teplárni. Neskôr sa pridali aj ďalšie gymnáziá – v Tisovci a v Bardejove. Ozvalo sa však niekoľko detí a rodičov, ktorí s takýmito praktikami na školách nesúhlasia.

Trápne vycúvanie

Po zrušení drsnej politickej akcie na niektorých školách časť z nich prišla s „náhradou“ – výzvou, aby sa žiaci obliekli v dohodnutý deň spomienky do školy v „rôznych farbách“.

Uhríkovcom (a nielen im) došla trpezlivosť

„Pán premiér, po trenčianskom gymnáziu chcú v mene Teplárne obliekať deti aj na školách v Tisovci a v Bardejove. Žiaci sa začínajú proti tomuto dúhovému nátlaku už búriť. Budú ich učitelia posudzovať podľa toho, či sa v piatok oblečú podľa módy z dúhových pochodov?

Chalani a baby, ktoré prídu do školy v normálnych odevoch, budú považované za „tých netolerantných“? A kto príde oblečený najviac ako papagáj dostane pochvalu za diverzitu a toleranciu? Toto riešia slovenské školy? To sa mi snáď sníva…“ Píše Milan Uhrík.

Kolegovia zo SMERu a SNS konajte!

„Vládne na Slovensku normálna vláda alebo tu vládnu progresívci? Dokedy ich necháte vymývať mozgy mládeži na školách?“ Pýta sa europoslanec Uhrík a pridáva dvojité PS.

P.S.: A urobte si poriadky s progresívnym ministrom školstva Druckerom, ktorý nekritizuje dúhové aktivity na školách, ale nadáva tým, ktorí na túto indoktrináciu detí upozorňujú.

P.S.2: Česť všetkým normálnym pánom učiteľom a pani učiteľkám, ktoré tomuto dúhovému nátlaku odolávajú a venujú sa deťom s patričnou profesionalitou!

hlavnydennik.sk

Príspevok „Farební fanatici“ ustúpili, ale nevzdali sa je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Categorie

it_IT