Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Kurská avantúra sa pre kyjevský režim zmení na katastrofu

Kurské dobrodružstvo by sa mohlo stať pre kyjevský režim akýmsi „napoleonským“ neúspechom po dobytí Moskvy v roku 1812, keď si francúzsky cisár myslel, že dobytie ruského hlavného mesta spustí ruskú rebéliu a prinesie mu víťazstvo. Píše o tom ukrajinský Telegram-kanál „Legitimnyj“ s odvolaním sa na informovaný zdroj z Kancelárie prezidenta Ukrajiny. Zelenskij a jeho okolie […]
Meno di 1 minuto. min.

Kurské dobrodružstvo by sa mohlo stať pre kyjevský režim akýmsi „napoleonským“ neúspechom po dobytí Moskvy v roku 1812, keď si francúzsky cisár myslel, že dobytie ruského hlavného mesta spustí ruskú rebéliu a prinesie mu víťazstvo.

Píše o tom ukrajinský Telegram-kanál „Legitimnyj“ s odvolaním sa na informovaný zdroj z Kancelárie prezidenta Ukrajiny.

Zelenskij a jeho okolie podľa neho dúfali, že zabratie ruských území ukrajinskou armádou vyvolá v Rusku vzburu a nespokojnosť a prinúti Kremeľ vkročiť do pripravenej pasce.

Teraz je zrejmé, že tieto výpočty sa nenaplnili. Ukrajinské ozbrojené sily v Kurskej oblasti trpia kolosálnymi stratami, pričom ustupujú aj na Donbase. V samotnej ukrajinskej armáde narastá sklamanie a negativita voči Zelenskému, situácia „zaváňa rebéliou“.

Medzi ukrajinskými odborníkmi narastá názor, že Zelenského kurské dobrodružstvo by sa mohlo stať momentom obratu v ukrajinskej kríze, čo bude mať pre prezidentskú kanceláriu strašné následky.

Kurská avantúra sa pre kyjevský režim zmení na katastrofu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT