Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Máte zvyšky sviečky? Použite ich znova

Zvyšok sviečky môže byť užitočný v mnohých smeroch. Preto ju hneď nevyhadzujte, len pomocou voskovej tyčinky vytvorte novú voňavú dekoráciu alebo jej nájdite iné využitie. Ako môžete použiť nedohorený kúsok sviečky? Skontrolujte!  Zvyšky sviečky – ako vyrobiť sviečku zo starých sviečok?  Zaujíma vás, ako vyrobiť sviečku zo starých sviečok? Ak ste to ešte nikdy nerobili, […]
Meno di 1 minuto. min.

Zvyšok sviečky môže byť užitočný v mnohých smeroch. Preto ju hneď nevyhadzujte, len pomocou voskovej tyčinky vytvorte novú voňavú dekoráciu alebo jej nájdite iné využitie. Ako môžete použiť nedohorený kúsok sviečky? Skontrolujte! 

Zvyšky sviečky – ako vyrobiť sviečku zo starých sviečok? 

Zaujíma vás, ako vyrobiť sviečku zo starých sviečok? Ak ste to ešte nikdy nerobili, toto je ideálna príležitosť využiť staré kúsky vosku na novú voňavú dekoráciu. Môžete si ho vytvoriť v čajovej dóze, dóze alebo dokonca v hrnčeku.

Stačí hodiť zvyšky sviečky do hrnca a zohriať na miernom ohni. Roztopené pne nalejte do nádoby, vložte nový knôt a nechajte stuhnúť (najlepšie cez noc) . Domáca, voňavá vosková dekorácia skrášli stôl a navodí romantickú atmosféru do spálne.

Ďalšie produkty, ktoré môžu byť užitočné pri výrobe domácich recyklovaných sviečok

Na výrobu voňavého dekoratívneho prvku potrebujete niekoľko ingrediencií. Budete potrebovať stearín na sviečky, knôt (použite kúsok tenkého dreva alebo povrázku), téglik alebo inú nádobu a trochu oleja. Najskôr pokvapkajte neprihorený vosk niekoľkými kvapkami olivového oleja a roztopte ho vo vodnom kúpeli.

Medzitým na dózu pripevnite knôt (najlepšie ho priviažte na špáradlo a potom ho položte na okraj dózy). Dávajte pozor, aby sa do zmesi nedostala. Nakoniec zmes prelejeme do nádoby a necháme pri izbovej teplote stuhnúť. 

Do sviečok môžete pridať esenciálny olej s vami zvolenou vôňou, ktorý jej dodá jedinečnú arómu. V závislosti od vašich preferencií sa oplatí pridať aj ozdobné lupienky ruží alebo škoricové tyčinky . Zaujímavým nápadom je nakrájať pomarančové a citrónové kôry a ponoriť ich do stearínovej hmoty. Takýto produkt možno úspešne dať milovanej osobe, ktorá oceňuje kreatívne darčeky pre domácich majstrov. 

Prírodné vonné oleje v sviečkach majú mnoho zdravotných výhod. Tie, ktoré obsahujú rozmarín a tymian, zvyšujú krvný tlak, zatiaľ čo šalvia, medovka či levanduľa ho znižujú. Výťažky zo santalového dreva, harmančeka a čaju majú zasa protizápalové vlastnosti. Spoznajte vlastnosti jednotlivých bylín a kvetov, vďaka čomu si ich vyberiete na mieru. Hľadáte niečo na upokojenie nervov? Vyberte si valeriánový, bazalkový alebo klinčekový olej. 

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT