Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Najsebeckejšie znamenia zverokruhu. Myslia hlavne na seba

23.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertock/Nicoleta Ionescuová). Myslia len na seba, alebo prinajmenšom najprv na seba. Altruizmus a sebaobetovanie v mene „dobrého srdca“ sú im úplne cudzie. Nerozumejú tomuto pojmu, neuznávajú ho a nepraktizujú ho. Ľudia ich obdivujú pre ich asertivitu a dôslednosť, ale zároveň ich obviňujú zo sebectva a sústredenia sa výlučne na […]
Meno di 1 minuto. min.

23.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertock/Nicoleta Ionescuová).

Myslia len na seba, alebo prinajmenšom najprv na seba. Altruizmus a sebaobetovanie v mene „dobrého srdca“ sú im úplne cudzie. Nerozumejú tomuto pojmu, neuznávajú ho a nepraktizujú ho. Ľudia ich obdivujú pre ich asertivitu a dôslednosť, ale zároveň ich obviňujú zo sebectva a sústredenia sa výlučne na vlastnú osobu. Tieto znamenia zverokruhu sú považované za sebecké a často sa na ne nedá spoľahnúť, že pomôžu.

Tieto znamenia zverokruhu sú sebecké a necítia ľútosť. Bez zaváhania vás rania na duši.
Foto: shuttertock/Nicoleta Ionescuová

Baran

Ľudia tohto znamenia zverokruhu sú niečo ako rozmaznané deti. Vždy chcú byť stredobodom pozornosti a radi vládnu. Ťažko sa však prispôsobujú prevládajúcim pravidlám alebo robia ústupky. Barani sa veľmi zameriavajú na svoje túžby a potreby. Nie je pre nich nič dôležitejšie a za každú cenu budú bojovať za to, čo chcú oni. Ponáhľajú sa do cieľa a neobzerajú sa. Názory iných a ich pocity sú pre nich málo dôležité. A určite sa nevzdajú, pretože to nemajú v povahe.

Blíženci

Blíženci často meškajú, zabúdajú, neplnia sľuby a nevidia v tom vôbec žiadny problém. Niežeby to robili úmyselne, no na ľudí preto pôsobia sebecky a arogantne.
Foto: shutterstock/Viacheslav Lopatin

Na prvý pohľad pôsobia neskutočne milo. Sú veselí, komunikatívni a pohodoví. Blíženci nie sú vo svojej podstate zlí ani necitliví, no často im chýba reflexia. Hovoria, čo ich napadne, a robia to, na čo majú momentálne chuť. A ani ich nenapadne, že by svojím správaním mohli niekomu ublížiť. Žijú tak, akoby ich činy nijako neovplyvňovali iných ľudí. Meškajú, zabúdajú, neplnia sľuby a nevidia v tom vôbec žiadny problém.

Strelec

Strelci sú povestní svojou typickou priamočiarosťou a ich „brutálna úprimnosť“ môže často viesť k nedorozumeniam, či zraneným pocitom. 
Foto: shutterstock/Tatyana Volkova

Vie sa o seba postarať a sám seba kladie na prvé miesto. Je si dokonale vedomý toho, že v živote nemôžete vyhovieť každému a musí sa rozhodnúť. Pre Strelca je rozhodnutie jednoduché. Na rozdiel od Blížencov si dokonale uvedomuje následky, no nemá v úmysle sa pre niekoho obetovať. Pomôže to áno, ale len ak to nie je na škodu jemu samému. Niekedy pociťuje výčitky svedomia, že niekoho nepodporil alebo nezachránil, no verí v správnosť svojho konania.

Vodnár

Zaradenie Vodnára do tohto zoznamu môže byť prekvapivé, pretože ľudia tohto znamenia zverokruhu chcú zmeniť svet a dokážu pre druhých urobiť naozaj veľa. To je síce pravda, ale na druhej strane je Vodnár skvelým príkladom takzvaného zdravého egoizmu, kedy seba stavia na prvé miesto a neignoruje to, čo je pre neho dôležité. Bude bojovať a požadovať, čo chce, aj keď to bude chvíľa ticha alebo vrátenie knihy, ktorú si požičal pred niekoľkými rokmi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri znamenia zverokruhu, ktoré radi klamú

Tieto znamenia zverokruhu spolu vychádzajú najlepšie. Hľadajte medzi nimi priateľov

The post Najsebeckejšie znamenia zverokruhu. Myslia hlavne na seba appeared first on Passione in te.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Categorie

it_IT