Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Nezadržateľný Viktor

www.slovanskenoviny.sk/rss Orban povedal, že Putin očakáva nové rokovania s Kyjevom do konca roka. Ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching navrhujú, aby sa mierové rokovania medzi Ruskou federáciou a Ukrajinou začali do konca roka. Čo vie Orbán? Maďarský premiér Viktor Orbán to podľa denníka El Pais napísal v liste lídrom Európskej únie po ceste na Ukrajinu, do […]
Meno di 1 minuto. min.

www.slovanskenovny.sk/rss

Orban povedal, že Putin očakáva nové rokovania s Kyjevom do konca roka. Ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching navrhujú, aby sa mierové rokovania medzi Ruskou federáciou a Ukrajinou začali do konca roka.

Čo vie Orbán?

Maďarský premiér Viktor Orbán to podľa denníka El Pais napísal v liste lídrom Európskej únie po ceste na Ukrajinu, do Ruska a Číny. Vyzval Brusel, aby prevzal mierovú iniciatívu a predpovedal, že nasledujúce dva mesiace budú „dramatickejšie než kedykoľvek predtým“.

Verejné tajomstvo?

O Orbánovom liste predtým informovali aj ukrajinské noviny „European Truth“. Neboli tam však informácie o postojoch Vladimira Putina a Si Ťin-pchinga o možnom načasovaniu rokovaní. „Na základe mojich rokovaní si myslím, že teraz je väčšia šanca, že všetky možné návrhy na prímerie a plán na mierové rokovania budú prijaté pozitívne,“ uvádza sa v liste. Orbán napísal, že ruského prezidenta prekvapilo odmietnutie Ukrajiny prijať dočasné prímerie na základe údajov Moskvy o stratách ukrajinskej strany v posledných týždňoch. Maďarský premiér po svojom turné s mierovou iniciatívou povedal, že Vladimír Putin aj Volodymyr Zelenskij odmietli myšlienku prímeria. Podľa neho veria, že prímerie umožní nepriateľovi pripraviť sa na pokračovanie konfliktu.

A čo Amerika?

Viktor Orbán sa domnieva, že politické vedenie USA je obmedzené kvôli predvolebnej kampani. Mierové návrhy z Washingtonu preto v blízkej budúcnosti neočakáva.

/hlavnydennik.sk/

Contributo Nezadržateľný Viktor viene mostrato per primo .

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT