Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Nový světový řád je skutečný: Je to bitva naši mysl (video)

Někteří lidé se problematikou Nového světového řádu zabývají již delší dobu a v podstatě potvrzují, že nyní žijeme v době, kdy mají být plány NWO završeny. Britský novinář Brian Gerrish se touto problematikou zabývá už asi čtvrt století a – jak poznáte i z jeho projevu – také dochází k závěru, že důležité je získat […]
Meno di 1 minuto. min.

Někteří lidé se problematikou Nového světového řádu zabývají již delší dobu a v podstatě potvrzují, že nyní žijeme v době, kdy mají být plány NWO završeny.

Britský novinář Brian Gerrish se touto problematikou zabývá už asi čtvrt století a – jak poznáte i z jeho projevu – také dochází k závěru, že důležité je získat ony „spící masy.“ On sám se o to snaží dlouhé roky.

Na konci 90. let se zajímal o vzestup nezodpovědné politické moci a vlivu Evropské unie ve Spojeném království a korupční vliv politické charity Common Purpose ve vládě a ve veřejném, soukromém a komunitním sektoru.

Spolu s Mikem Robinsonem vytvořil britské noviny Column, které jsou nyní široce založenou nezávislou online zpravodajskou mediální organizací.

Vedle své pokračující práce na zdůraznění vzestupu nebezpečné politické diktatury ve Spojeném království se Gerrish také nadále soustředil na práci na odhalení zneužívání dětí a obchodování s nimi podporované Spojeným královstvím.

Uvědomuje si, že bojujeme proti silám na vysokých místech.

Na konci minulého měsíce přednesl níže uvedený projev na konferenci The Heritage Party Conference 2024 s názvem Boj proti novému světovému řádu.

Ve videu Gerrish podává důkazy o tom, že NWO není jen pouhá konspirační teorie.

Pokud bude níže uvedené video odstraněno z YouTube, můžete si jej prohlédnout na Rumble ZDE.

Dále hrubý překlad videa:

„Bitva proti Novému světovému řádu je bitva o mysl lidí, protože zachycení myslí umožňuje kontrolu nad každým aspektem života, je to psychologická válka,“ vysvětlil Gerrish.

Lidi, kteří řídí Nový světový řád, je těžké určit, ale lze je identifikovat podle jejich činů a slov, které by měly být posuzovány proti zdravému rozumu a morálce.

Když Gerrish ukazoval fotografii Adolfa Hitlera a malé skupiny mužů, řekl, že k vyvolání chaosu ve světě stačí jen malá skupina lidí a věří se, že agendu Nového světového řádu řídí relativně málo lidí.

O Novém světovém řádu se také mluví jako o „mezinárodním řádu založeném na pravidlech“ nebo „jednom světovém vládnutí“ a pochopení toho, co to je a jak to funguje, je zásadní v boji proti němu.

Výzkum a pozorování jsou nezbytné pro pochopení Nového světového řádu a jeho mechanismů, protože jde o komplexní problém, který nelze plně pochopit v krátkém čase.

Účinky Nového světového řádu, jako je stres, deprese, úzkost a nejistota, jsou záměrné a jsou součástí psychologické války, která je vedena. 

Gerrish vyzdvihl knihu od Christophera Storyho, ‚Nový podsvětní řád‚ jako cenný zdroj. Existuje důvod, proč použil slovo „podsvětí.“ 

Odkazuje na Nový světový řád jako na „Podsvětní řád“ kvůli inherentní kriminalitě v politické agendě globalistů.

Gerrish ukázal na pentagram na obálce The New Underworld Order (viz obrázek) a řekl:

„Všimněte si symbolu na obálce, protože Christopher Story řekl, a já věřím, že má pravdu, že je to nakonec duchovní bitva:“ 

Nový světový řád funguje prostřednictvím různých organizací, včetně nadací, think-tanků, politických orgánů, Světového ekonomického fóra, OSN, Trilaterální komise a Atlantické rady.

 

Je nezbytné prozkoumat a porozumět složkám Nového světového řádu, protože mohou infiltrovat a převzít místní charitativní organizace, mimo jiné instituce.

Boj proti novému světovému řádu | Brian Gerrish | Konference Heritage Party 2024 (čas 5:18)

 

Gerrish ukázal krátký videoklip rozhovoru s premiérem Kierem Starmerem.

V něm byl Starmer požádán, aby si vybral mezi Davosem nebo Westminsterem, a Stamer si vybral Davos, což naznačuje, že jejich oddanost spočívá spíše v globalistické agendě než v práci pro Spojené království (pozn.: totéž samozřejmě platí i pro další politiky, kteří každoročně navštěvují Davos). 

Mike Robinson se v článku z roku 2009 vyjádřil k věrnosti Gordona Browna Novému světovému řádu a zdůraznil důležitost porozumění oddanosti politiků.

Gerrish také ukázal klip amerického prezidenta Joea Bidena o tom, že svět je v inflexním bodě a vzniká Nový světový řád, který bude vyžadovat vedení a jednotu svobodného světa.

The Independent publikoval článek pojednávající o Novém světovém řádu a o tom, jak Joe Biden použil tuto frázi, což vyvolalo rozruch, přičemž někteří to označili za konspirační teorii.

Autor článku listu Independent, Joe Sommerlad, bagatelizoval význam Bidenova odkazu na Nový světový řád a odsoudil to jako konspirační teorii.

Sommerladovy komentáře jsou arogantní a odmítavé, řekl Gerrish.

Gerrish také ukázal videoklip bývalého britského premiéra Gordona Browna s projevem v Konfederaci britského průmyslu. Brown ve svém projevu řekl:

Vzniká Nový světový řád, poháněný seismickým posunem v ekonomické síle. Do budoucna přinese výrazně odlišné a radikálně nové výzvy.
Koncept nového světového řádu poprvé zmínil slavný britský ministr zahraničí před 200 lety a hovořilo se o něm také v roce 1990, ale rozsah a rychlost globalizace tehdy nebyly předvídány.
Země, které uspějí v tomto Novém světovém řádu, jsou ty, které kombinují flexibilitu, volný obchod, otevřené trhy, řádnou péči o životní prostředí, investice do vzdělání, infrastruktury a inovací.
Otázkou je, jak se Británie může postavit a zvládnout výzvy Nového světového řádu, aby posílila svou konkurenceschopnost a realizovala svůj úspěšný osud.

Brownovo prohlášení o novém světovém řádu je buď ignorantství, nebo lež. Pokud jde o Gerrishe, Brown je zrádce, protože se nestará o národ.

Gerrish poté přehrál videoklip bývalého britského premiéra Davida Camerona propagujícího Big Society (Velká společnost).

Cameron v něm řekl, že myšlenkou Velké společnosti je pomáhat lidem a komunitám najít řešení problémů přenesením moci na nejnižší úroveň, otevřením veřejných služeb a podporou sociální akce a dobrovolného dárcovství.

Velká společnost není nový koncept, ale spíše uznání dobrovolnického sektoru, který probíhá tisíce let, řekl Cameron. Cílem je umožnit lidem hrát větší roli v komunitních skupinách a dobrovolnických skupinách.

„Koncept velké společnosti, který zavedli toryové, má své kořeny v díle Saula Alinskyho, amerického aktivisty, který napsal „Pravidla pro radikály,“ knihu o tom, jak zničit společnost a změnit ji,“ řekl Gerrish.

Gerrish dále řekl, že taktiku Saula Alinskyho používají různé skupiny, včetně politických stran, k dosažení svých cílů, a jeho kniha „Pravidla pro radikály“ je věnována luciferovi a popisuje techniky, které lze použít ke zničení společnosti a vytvoření nového světového řádu. 

Klíčovou součástí agendy je „program změn,“ kde politici slibují změnu, aniž by odhalili, co to obnáší, což je taktika používaná k dosažení Nového světového řádu.

„Společný účel sehrál klíčovou roli v psychologické změně všeho, zejména ve státní službě a NHS (pozn.: britský systém zdravotnictví), s cílem vytvořit milion „agentů změny,“ kteří budou poskytovat veřejnou zdravotní péči.

Vláda používá aplikovanou psychologii ke změně způsobu myšlení lidí, jak je uvedeno v dokumentu ‚Mindspace,‚ který se chlubí schopností vlády měnit myšlenky lidí, aniž by si to uvědomovali.

Kromě toho vláda, zejména prostřednictvím Konzervativní strany, spolupracuje s různými organizacemi na špehování veřejnosti a předcházení zpochybňování jejich autority.

Stát nyní denně špehuje lidi, zejména ty, kteří kritizují vládu.

Spojené království už není řízeno volenou vládou, ale spíše loutkou světové agendy s globální politikou, která zemi poškozuje,“ řekl Gerrish.

Vláda útočí na své vlastní lidi a toto je bitva o mysl lidí, která vyžaduje plné pochopení situace, aby se mohli bránit.

Rozpoznání klíčových stálých bloků národa a společnosti, jako je svoboda, rodina a národ, staví lidi do první linie boje proti Novému světovému řádu.

Nový světový řád si klade za cíl nastolit jedinou světovou vládu a zničit národní státy, kulturu, historii a pilíře společnosti.

Aby lidé vyhráli bitvu, musí bádat, pracovat v týmech, mít vysokou morálku a být houževnatí, stejně jako odložit neshody a držet spolu.

Mezi klíčové oblasti, na které je třeba se zaměřit, patří lékařská etika, svoboda slova a ochrana národního státu, stejně jako péče o sebe a ochrana dětí před vlivem Nového světového řádu.

Nový světový řád si klade za cíl kontrolovat každý aspekt lidských životů, včetně jejich slov a činů, a je nezbytné se této kontrole bránit.

Gerrish pak odkazoval na další projevy na konferenci The Heritage Party:

Musíme být fyzicky zdraví, abychom se dokázali postavit a bránit se.
Musíme mít svobodu slova, protože Nový světový řád chce mít pod kontrolou každé slovo, které vyslovíme nebo napíšeme.
Ochrana dětí je klíčová, protože Nový světový řád se snaží ovládat budoucnost ovlivňováním mladých myslí, a to je zvrácený a zhoubný útok, který je třeba zastavit.
Ústava je ohrožena těmi, kdo ji chtějí zničit v rámci svého cíle zničit národní stát, a je nezbytné ji chránit a porozumět, aby bylo možné této hrozbě čelit.
Výzkum ukázal, že lidé, kteří ubližují zvířatům, často pokračují v ubližování lidem, zvláště pokud začnou v mladém věku, takže týrání zvířat by mělo být považováno za varovný signál pro potenciální újmu lidem.

Nový světový řád si klade za cíl zničit jakýkoli vztah s Bohem a podkopat pravdu a víru, protože řádná víra by lidi vedla k pochopení inherentního zla Nového světového řádu.

Strukturu společnosti si lze představit jako pyramidu s obyčejnými rodinami a dělníky dole a luciferiany na vrcholu. Korupce a perverze se zvyšují, jak postupujete po pyramidě:

Boj proti novému světovému řádu | Brian Gerrish | Konference Heritage Party 2024 (čas 24:55)

Aby bylo možné účinně bojovat proti Novému světovému řádu, je zásadní šířit toto slovo mezi obyčejné lidi na nejnižší úrovni pyramidy, protože právě oni by měli být  informováni.

Každé vyřčené slovo je důležité v boji proti Novému světovému řádu a být šťastný a informovaný během boje je mocným nástrojem, protože zneklidňuje ty, kdo se snaží lidi trápit a srazit je.

Nový světový řád se snaží učinit z modlení trestný čin, protože se bojí jeho moci. Gerrish zmínil dokument BBC s názvem ‚The Witches‘ (Čarodějnice), který pojednává o nepříjemných společnostech, včetně luciferských a satanských.

V dokumentu BBC byla žena, která unikla ze spárů těchto zlých lidí, o nichž řekla, že jsou velmi mocní, dotázána, zda existuje něco, čeho se tito lidé bojí. „Podívá se do kamery a říká: ‚Jsou vyděšení ze síly modlitby‘,“ řekl Gerrish.

Síla modlitby je něco, co ovlivňuje všechny duchovní lidi na celém světě a není omezena na konkrétní skupinu nebo víru.

Je nezbytné, aby si lidé udělali klidný čas na modlitbu, protože to je jedna z klíčových věcí potřebných k boji proti Novému světovému řádu.

Tolik zhruba k videu výše. Gerrish se samozřejmě soustřeďuje na britské reálie a politiku, případně média, nicméně příklady by se jistě našly všude.

K výše uvedené přednášce bych zejména dodala poměrně důležitá fakta – a to způsob, jakým se má k uvedeným cílům dojít.

Lze naprosto souhlasit se zmínkou o likvidaci národů a národních států – to se již aktuálně realizuje a v Evropě je zásadním realizátorem této politiky právě EU.

V celosvětovém měřítku to pak budou organizace jako OSN, WHO nebo WEF.

Plány se podaří realizovat, pokud se zavede globální ID, digitální měna (CBDC) a zároveň bude zrušena hotovost, případně i kryptoměny.

Vše uvedené je již v plném běhu a je jen na většinové mase, zda pochopí, kam svět směřuje….

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Categorie

it_IT