Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Obsahovo prázdni progresívci sú hrozbou pre slovenskú štátnosť

www.slovanskenoviny.sk/rss Europoslankyňa Ľubica Karvašová (Progresívne Slovensko) tvrdí, že “urážame” Ukrajinu vyjadrením, že sloboda prišla na naše územie z východu. ..lebo je to v čase jej vojenského konfliktu s Ruskou federáciou. S údivom som zdvihol obočie, pretože toto je historický fakt a ten sa predsa reálne spochybniť nedá. Zvlášť, keď si v týchto dňoch, okrem iných […]
Meno di 1 minuto. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Europoslankyňa Ľubica Karvašová (Progresívne Slovensko) tvrdí, že “urážame” Ukrajinu vyjadrením, že sloboda prišla na naše územie z východu. ..lebo je to v čase jej vojenského konfliktu s Ruskou federáciou.

S údivom som zdvihol obočie, pretože toto je historický fakt a ten sa predsa reálne spochybniť nedá. Zvlášť, keď si v týchto dňoch, okrem iných udalostí pripomíname 80. výročie Karpatsko-Duklianskej operácie.

Operácie, ktorá zásadne ukázala hrdinstvo československých a sovietskych (vrátane dnes aj ukrajinských) vojakov.

Europoslankyňa Karvašová krásne demonštruje a potvrdzuje, že celá progresívna scéna si musí zásadne doštudovať históriu. Aspoň tú našu. Vrátane faktov o oslobodzovaní Československa.

Tu vôbec nejde o mentorovanie dátumov, ale o preukázateľné historické udalosti, ktoré nás robia hrdým národom. Toto však jej osobne a ani jej kolegom nič nehovorí. A tak som si istý, že aj to je jeden z dôvodov, prečo sa spomienky bojov na Dukle nezúčastnili Kiska, Čaputová a pravdepodobne ani nikto z PS resp. zo súčasnej opozície.

Nevyhovuje im, že historická pravda sa nedá prekrútiť, aj keď sa o to snažili a snažia, čo im dych stačí.

Títo ľudia, ako aj spomínaná pani europoslankyňa, reprezentujú SR v EU aj s tou chabou znalosťou histórie, ktorú som spomenul. A tak nečudo, že nevedia históriu zasadiť do súčasných reálií.

Toto je to priame nebezpečenstvo pre Slovensko, pre jeho existenciu a samozrejme aj pre ďalšie generácie.

Obsahovo prázdne osoby nemôžu predsa hovoriť v mene Slovenska a smerom do budúcna nemôžu byť v žiadnych exekutívnych funkciách. Sú totiž hrozbou pre slovenskú štátnosť.

Jozef Viktorín, generál v.v. / skspravy.sk /

Príspevok Obsahovo prázdni progresívci sú hrozbou pre slovenskú štátnosť je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Categorie

it_IT