Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

OSN a WHO: Společná nouzová platforma plánovaná ke kontrole globálních krizí (video)

Dr. Meryl Nass nedávno zhodnotila plány obou podvratných organizací, jejichž činnost již dlouhodobě sleduje. OSN a WHO se spojily, aby doslova převzaly vládu nad světem. To je patrné jak z chystané Pandemické smlouvy, tak z nedávno schváleného Paktu pro budoucnost. Organizace spojených národů a WHO chtějí převzít kontrolu nad jakoukoli globální nouzovou situací. Dr. Meryl […]
Meno di 1 minuto. min.

Dr. Meryl Nass nedávno zhodnotila plány obou podvratných organizací, jejichž činnost již dlouhodobě sleduje. OSN a WHO se spojily, aby doslova převzaly vládu nad světem. To je patrné jak z chystané Pandemické smlouvy, tak z nedávno schváleného Paktu pro budoucnost.

Organizace spojených národů a WHO chtějí převzít kontrolu nad jakoukoli globální nouzovou situací.

Dr. Meryl Nass podrobně popisuje agendu globalistických aktérů usilujících o absolutní diktátorskou kontrolu nejen nad globálním zdravotním sektorem, ale také zemědělstvím, potravinami, energií a finančními transakcemi (ve formě CBDC – digitálních měn centrální banky):

Dr. Meryl Nass breaks down the globalist agenda to seize absolute dictatorial control over not only global „health“, but also agriculture, food, energy and financial transactions (in the form of CBDC):
„So two years ago, in the middle of this pandemic, the WHO and certain… pic.twitter.com/TPKZJau8du

— Camus (@newstart_2024) October 18, 2024

Dále překlad videa – Dr. Meryl Nass:

„Před dvěma lety, uprostřed pandemie, se WHO a některé mocné státy, zejména USA, rozhodly, že svět potřebuje pandemickou smlouvu.

Tato smlouva by vytvořila centrální organizaci pro řízení budoucích pandemií. Kromě nové pandemické smlouvy, která nikdy předtím neexistovala, WHO také plánovala zcela přepracovat své stávající mezinárodní zdravotní předpisy, aby je přizpůsobila řízení pandemie.

O několik měsíců později OSN naskočila do rozjetého vlaku a prohlásila, že chce také zvládat globální mimořádné události, jako jsou pandemie, biologická válka nebo jiné globální otřesy.

Navrhli nouzovou platformu, která by OSN umožnila vyhlašovat a řídit takové situace.

Když jsme sledovali tento vývoj, uvědomili jsme si, že ve skutečnosti nejde o zdraví, ale spíše o převzetí zdravotní péče WHO.

Postupem času byly vytvořeny různé návrhy smluv, včetně takzvaného konceptu „One Health,“ který zařazuje lidi, zvířata, rostliny a ekosystémy do rámce zdraví.

To umožnilo WHO prohlásit a regulovat vše, co ovlivňuje ekosystémy, klima, zvířata a rostliny, jako relevantní pro zdraví.

Tento koncept byl poté propojen s cíli udržitelnosti OSN a Agendou 2030, a tak k podpoře těchto cílů musel sloužit management zdravotnictví.

Čím více jsme se na tyto návrhy dívali, tím jasnější bylo, že se za nimi skrývá širší agenda:

„Nyní vyzýváme WHO, aby přešla z pouhé poradní role na globálního ředitele veřejného zdraví, kdykoli to bude považovat za nutné.“

Dr. Nass varuje před rostoucí koncentrací moci ve WHO, která daleko přesahuje oblast zdravotnictví, a považuje to za pokus o rozšíření globálního vlivu na klíčové oblasti života.

Valuta questo post!

[Totale: 0 In media: 0]

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT