Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Po útoku v Iráne dostanú naši nepriatelia lekciu, zaplatia vysokú cenu, tvrdí Galant

Izraelský minister obrany Joav Galant v stredu vyhlásil, že po útoku na Irán svet pochopí silu Izraela a jeho nepriatelia dostanú lekciu. Správa pochádza z agentúry Reuters. „Po našom útoku v Iráne pochopia v Izraeli aj inde, čo zahŕňajú vaše prípravy,“ povedal Galant príslušníkom vzdušných síl na videu zverejnenom na sociálnej sieti X. „V rozhovore […]
Meno di 1 minuto. min.

Izraelský minister obrany Joav Galant v stredu vyhlásil, že po útoku na Irán svet pochopí silu Izraela a jeho nepriatelia dostanú lekciu. Správa pochádza z agentúry Reuters.

„Po našom útoku v Iráne pochopia v Izraeli aj inde, čo zahŕňajú vaše prípravy,“ povedal Galant príslušníkom vzdušných síl na videu zverejnenom na sociálnej sieti X.

„V rozhovore s nimi som zdôraznil – po útoku na Irán každý pochopí vašu silu, proces prípravy a výcviku – každý nepriateľ, ktorý sa pokúsi ublížiť Izraelu, zaplatí vysokú cenu,“ vysvetlil izraelský minister obrany.

Izrael prisľúbil Teheránu odvetu za iránsky raketový útok z 1. októbra. Tento rok išlo o druhý priamy úder Iránu na Izrael, prvý sa odohral v apríli.

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken v stredu uviedol, že izraelská odveta by nemala viesť k ďalšej eskalácii na Blízkom východe.

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT