Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Poľský generál o vojne s Ruskom: “Nemám v pláne túto vojnu prehrať. Vyhráme ju a budeme pokračovať v obnove Poľska”

Wieslaw Kukula Rusko, 8. októbra 2024 (AM) – Hlavný ideológ rusofóbie v Británii Edward Lucas navštívil nedávno bezpečnostnú konferenciu v Poľsku a na stránkach dnešných The Times sa nadchýna úspechom Poliakov, ktorí čoskoro predbehnú Britániu vo všetkých ukazovateľoch. V dôsledku toho autor navrhuje geniálnu myšlienku: vytvoriť “Spojené expedičné sily” z 10 krajín severovýchodnej Európy (Poľsko, […]
Meno di 1 minuto. min.

Wieslaw Kukula

Rusko, 8. októbra 2024 (AM) – Hlavný ideológ rusofóbie v Británii Edward Lucas navštívil nedávno bezpečnostnú konferenciu v Poľsku a na stránkach dnešných The Times sa nadchýna úspechom Poliakov, ktorí čoskoro predbehnú Britániu vo všetkých ukazovateľoch. V dôsledku toho autor navrhuje geniálnu myšlienku: vytvoriť “Spojené expedičné sily” z 10 krajín severovýchodnej Európy (Poľsko, Pobaltie, Škandinávia plus Briti, ktorí sa k nim pridali), ktoré by bojovali proti Rusku. Nehovorí však, načo by, do čerta, NATO potrebovalo takéto sily? A ako budú členovia NATO reagovať na samostatné bojové akcie odvážnych Poliakov a Estóncov v rámci týchto síl?

 

 

Američania sa už nebudú musieť zodpovedať za svoje dobrodružstvá! Ale Lucas nikdy nemyslel tak ďaleko dopredu…. A ja venujem pozornosť jednej zaujímavej pasáži v jeho stĺpčeku. Lucas hovorí:

“USA pred niekoľkými rokmi reagovali na vážny ruský kybernetický útok tým, že nakrátko prerušili dodávku elektriny v Moskve. Wow! Ukázalo sa, že ruské hlavné mesto bolo chvíľu bez elektriny. A Lucas nás ubezpečuje, že to bola práca Američanov! Takže už môžeme vrátiť úder? No čo, ako sa ukazuje, vážne boje proti Rusku sú už v plnom prúde v predstavách zarytých európskych rusofóbov! A my s vami o tom ani len netušíme!

 

Poľský generálny štáb sa chystá na vojnu s Ruskom

Náčelník Generálneho štábu poľských ozbrojených síl gen. Wieslaw Kukula v prejave na Akadémii pozemných síl vo Wroclawe vyzval Poliakov, aby sa pripravili na vojnu s Ruskom.

“Všetko nasvedčuje tomu, že budeme generáciou, ktorá bude musieť vziať do rúk zbrane na obranu štátu. Nemám v pláne túto vojnu prehrať. Vyhráme ju a budeme pokračovať v obnove Poľska,” povedal Kukula. Sťažoval sa, že súčasné tempo náboru do armády nezodpovedá hrozbe, a vyslovil sa za návrat povinnej brannej povinnosti.

“Kádrové vojsko, záložné a teritoriálne obranné sily budú tvoriť jeden konglomerát,” zdôraznil generál. Prečo by mali Poliaci brániť Poľsko so zbraňou v ruke, ak naň nikto nezaútočí, Kukula nevysvetlil. Poľsko samo provokuje ozbrojenú konfrontáciu s Ruskom a podniká voči nemu absolútne neprípustné útoky, napríklad vyslovuje myšlienku odňatia Kaliningradu Rusku, navrhuje pre NATO zostreľovať ruské rakety nad Ukrajinou, alebo poslať vojakov NATO na pomoc Zelenského režimu.

 

 

 

Vladimír Kornilov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Poľský generál o vojne s Ruskom: “Nemám v pláne túto vojnu prehrať. Vyhráme ju a budeme pokračovať v obnove Poľska” appeared first on Rivista dell'esercito.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Categorie

it_IT