Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Predpoveď ceny Solany: SOL má za cieľ dosiahnuť 1 000 dolárov

PR článok CYBRO. Analytici predpovedajú významný nárast hodnoty Solany, naznačujúc možný vzostup až na 1000 dolárov. Tento prudký nárast sa očakáva uprostred rastúcej dôvery v kryptomeny zamerané na umelú inteligenciu, ktoré zažívajú rýchly rast. Vzrušenie okolo týchto digitálnych aktív sa zvyšuje, priťahujúc pozornosť investorov, ktorí sú nadšení potenciálnymi obrovskými výnosmi na vyvíjajúcom sa kryptotrhu. Predpredaj […]
Meno di 1 minuto. min.

PR článok CYBRO. Analytici predpovedajú významný nárast hodnoty Solany, naznačujúc možný vzostup až na 1000 dolárov. Tento prudký nárast sa očakáva uprostred rastúcej dôvery v kryptomeny zamerané na umelú inteligenciu, ktoré zažívajú rýchly rast. Vzrušenie okolo týchto digitálnych aktív sa zvyšuje, priťahujúc pozornosť investorov, ktorí sú nadšení potenciálnymi obrovskými výnosmi na vyvíjajúcom sa kryptotrhu.

Predpredaj CYBRO prekročil 3 milióny dolárov

CYBRO priťahuje pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenov rýchlo prekročil hranicu 3 miliónov dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti maximalizovať ich zisky v akýchkoľvek trhových podmienkach.

Experti predpovedajú potenciálnu návratnosť investície 1 200b%, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 dolára za kus. Tento zriedkavý, technologicky pokročilý projekt už prilákal významné krypto veľryby a influencerov, čo naznačuje silnú dôveru a záujem. V ďalšej vzrušujúcej aktualizácii CYBRO predstavilo referenčný program. Ponúka 12 % provízie z nákupov tokenov priamych odporúčaných, 3 % od odporúčaných druhej úrovne a 2 % od odporúčaných tretej úrovne. Odmeny sa vyplácajú týždenne v USDT a odporúčaní získavajú dvojnásobné CYBRO Body pri svojom prvom vklade pomocou referenčného kódu.

Okrem ponuky tokenov CYBRO zaviedlo systém bodov, čím ďalej zvyšuje motiváciu investorov. Držitelia týchto bodov sa automaticky kvalifikujú na účasť v CYBRO Airdrope, pričom distribúcia tokenov je priamo viazaná na počet držaných bodov. Platforma prideľuje až 1 milión bodov týždenne, ktoré investori môžu získať prostredníctvom pozícií v CYBRO DeFi Trezoroch.

Prečo práve CYBRO?

Držitelia tokenov CYBRO budú mať prospech z lukratívnych odmien za staking, exkluzívnych airdropov, cashbacku za nákupy, znížených poplatkov za obchodovanie a požičiavanie, a robustného poistného programu v rámci platformy.

 

S iba 21 % z celkového počtu tokenov dostupných pre tento predpredaj a približne 64 miliónmi už predaných, je to zlatá príležitosť pre múdrych investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

Pripojte sa k CYBRO a zacieľte na budúce výnosy.

Cena Solany sa blíži k úrovni odporu: Potenciálny prelom na obzore?

Solana (SOL) sa momentálne obchoduje medzi 138 a 154,93 dolármi. Za posledný mesiac sa jej cena zvýšila o takmer 16 %. Najbližšia úroveň odporu je na 162,09 dolároch a najbližšia podpora je na 128,27 dolároch. RSI je okolo 44, čo naznačuje neutrálne trhové podmienky. Obe 10-dňové a 100-dňové jednoduché kĺzavé priemery sú blízko 153 dolárov, čo ukazuje krátkodobú stabilitu. Ak Solana prelomí odpor na úrovni 162 dolárov, mohla by dosiahnuť ďalšiu úroveň na 179 dolároch, čo predstavuje nárast približne o 15 % od súčasných cien. Avšak MACD na úrovni -0,66 poukazuje na medvedí momentum a hodnota Stochastic blízko 25 naznačuje, že minca sa blíži k prepredaným podmienkam.

Solana za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Záver

Vzhľadom na súčasný býčí trend v roku 2024, zatiaľ čo SOL a podobné mince môžu predstavovať menší krátkodobý potenciál, CYBRO sa vynára ako výnimočná možnosť. Ako technologicky pokročilá platforma DeFi, CYBRO ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti maximalizovať zisky prostredníctvom agregácie výnosov poháňanej umelou inteligenciou na blockchaine Blast. S funkciami ako lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback za nákupy zabezpečuje nadštandardnú používateľskú skúsenosť s bezproblémovými vkladmi a výbermi. Dôrazom na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu sa CYBRO odlišuje ako sľubný projekt priťahujúci významný záujem krypto veľrýb a influencerov.

TIP Pripojiť sa k CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

The post Predpoveď ceny Solany: SOL má za cieľ dosiahnuť 1 000 dolárov appeared first on RIVISTA CRIPTO.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT