Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Premiér Fico: Táto vláda sa DIŠTANCUJE od pomätených výmyslov nejakého profesora

www.slovanskenoviny.sk/rss TRENČÍN – Minulý týždeň sme vás informovali o gymnáziu v Trenčíne, ktoré od študentov žiadalo, aby sa 11. októbra zúčastnili Dňa pestrosti. Všetci mali prísť oblečení v dúhových farbách. Po medializácii prípadu škola od tohto podujatia ustúpila. Teraz sa do gymnázia obul aj premiér Róbert Fico. Predseda vlády dnes skritizoval trenčianske gymnázium za to, že chcelo pripraviť podujatie […]
Meno di 1 minuto. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

TRENČÍN – Minulý týždeň sme vás informovali o gymnáziu v Trenčíne, ktoré od študentov žiadalo, aby sa 11. októbra zúčastnili Dňa pestrosti. Všetci mali prísť oblečení v dúhových farbách. Po medializácii prípadu škola od tohto podujatia ustúpila. Teraz sa do gymnázia obul aj premiér Róbert Fico.

Predseda vlády dnes skritizoval trenčianske gymnázium za to, že chcelo pripraviť podujatie k výročiu dvojnásobnej vraždy v Teplárni. Ako uviedol, jeho vláda sa od toho dištancuje, ako aj od výmyslov nejakého pomäteného profesora.

Deň pestrosti

Pripomenieme, že na Instagrame sa minulý týždeň ozval nespokojný gymnazista z Trenčína a poukázal na správu z Edupage, ktorú všetci dostali od učiteľky. V nej sa uvádzalo, že škola organizuje pre deti od 11 rokov Dni pestrosti. Všetci mali prísť oblečení v dúhových farbách. Naviac, ako napísala pedagogička v správe určenej študentom, okrem dobrého pocitu a radosti, mohli získať aj odznaky. Deti mali nakresliť plagát s dvomi bozkávajúcimi sa chlapmi. V minulosti tieto odznaky dokonca táto inštitúcia, ktorá má vzdelávať, deťom predávala.

Portál MY Trenčín informoval, že akcia, ktorou si škola chcela pripomenúť druhé výročie útoku na Zámockej bola zrušená po tom, čo sa  na sociálnych sieťach objavilo video europoslanca Milana Mazureka. Ten v ňom varoval pred šírením dúhovej agendy na školách.

hlavnydennik.sk

Príspevok Premiér Fico: Táto vláda sa DIŠTANCUJE od pomätených výmyslov nejakého profesora je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT