Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Raper Sean „Diddy“ Combs čelí novým žalobám pre sexuálne násilie

Americký raper Sean „Diddy“ Combs čelí ďalším právnym problémom, keď právnická firma z texaského Houstonu proti nemu podala šesť nových žalôb. Informuje o tom agentúra DPA. Combs je od septembra vo vyšetrovacej väzbe pre viacero obvinení zo sexuálnych trestných činov vrátane znásilnenia a sexuálneho obťažovania maloletých na rôznych večierkoch a podujatiach v New Yorku a […]
Meno di 1 minuto. min.

Americký raper Sean „Diddy“ Combs čelí ďalším právnym problémom, keď právnická firma z texaského Houstonu proti nemu podala šesť nových žalôb. Informuje o tom agentúra DPA.

Combs je od septembra vo vyšetrovacej väzbe pre viacero obvinení zo sexuálnych trestných činov vrátane znásilnenia a sexuálneho obťažovania maloletých na rôznych večierkoch a podujatiach v New Yorku a Los Angeles od roku 1991.

Hudobníkov manažment najnovšie obvinenia odmietol a obvinil advokátsku kanceláriu, že chce získať mediálnu pozornosť. Znovu zdôraznil, že Combs nikdy nikoho sexuálne nenapadol bez ohľadu na vek alebo pohlavie a pravda sa nakoniec ukáže na súde.

Súd s raperom Seanom „Diddym“ Combsom prebehne v máji budúceho roka

Combsa zadržali v polovici septembra a odvtedy je vo väzbe vo federálnom väzenskom zariadení MDC Brooklyn v New Yorku. Prokuratúra ho v obžalobe opísala ako šéfa zločineckej skupiny, ktorý svoje obete lákal drogami (najmä ketamínom a extázou), poskytovaním finančnej podpory a prísľubmi vzťahu. V prípade usvedčenia mu hrozí väzenie na 15 rokov až doživotie.

Svoje obete podľa žaloby pri sexuálnych aktoch nahrával a následne ich tým vydieral. Combsovi právnici sa neúspešne pokúsili o jeho prepustenie na kauciu 50 miliónov dolárov. Sudkyňa Robyn Tarnofská to zamietla pre obavy z ovplyvňovania svedkov.

Combs sa preslávil hitmi ako „Bad Boy for Life“ a „I‘ll Be Missing You“, je tiež zakladateľom úspešnej vydavateľskej spoločnosti Bad Boy Records.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT