Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Sledujte RADAR: Meteorologové předpovídají jasnou oblohu. V Česku ale může udeřit silný vítr

V sobotu bude převážně polojasno, místy zataženo s nízkou oblačností. Nejvyšší teploty dosáhnou na 14 až 18 °C, na Českomoravské vrchovině a na západě Čech se budou pohybovat kolem 12 °C, na Šumavě kolem 16 °C. Povane mírný jihovýchodní vítr rychlostí 2 až 6 m/s, na Českomoravské vrchovině a na severu Čech čerstvý o rychlosti 5 až 9 […]
Meno di 1 minuto. min.

V sobotu bude převážně polojasno, místy zataženo s nízkou oblačností. Nejvyšší teploty dosáhnou na 14 až 18 °C, na Českomoravské vrchovině a na západě Čech se budou pohybovat kolem 12 °C, na Šumavě kolem 16 °C. Povane mírný jihovýchodní vítr rychlostí 2 až 6 m/s, na Českomoravské vrchovině a na severu Čech čerstvý o rychlosti 5 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Počasí v Evropě může ovlivnit polární vír. Expert nastínil, jaká nás letos čeká zima

V neděli bude polojasno až jasno, ojediněle se očekává nízká oblačnost nebo mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou na 7 až 3 °C, na severovýchodě místy až na 1 °C. Přes den dosáhnou na 12 až 16 °C. Vát bude mírný jihovýchodní až jižní vítr rychlostí 3 až 7 m/s. Zejména na Českomoravské vrchovině se očekává až čerstvý, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Situaci ve svém kraji můžete sledovat prostřednictvím radaru:

Pozn.: K zobrazení aktuální situace rozklikněte na radaru v levém dolním rohu příslušnou kategorii. Na časové ose ve spodní části si pak zvolte den a hodinu, která vás zajímá.

V pondělí bude polojasno až jasno, v západní polovině Čech a na Českomoravské vrchovině se místy vyskytne nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty klesnou na 8 až 4 °C, při vyjasnění a slabém větru až na 1 °C. Přes den pak bude 14 až 18 °C, při nízké oblačnosti jen 12 °C.

Na úterý předpovídají meteorologové Českého hydrometeorologického ústavu polojasno až jasno, místy se vyskytne nízká oblačnost nebo mlhy. Během dne bude od severozápadu oblačno až zataženo, ojediněle se vyskytne déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou na 8 až 4 °C, při malé oblačnosti a slabším větru až na 2 °C. Přes den pak dosáhnou na 14 až 18 °C, při nízké oblačnosti jen na 12 °C.

Ve středu bude zpočátku většinou oblačno, místy se vyskytne déšť nebo přeháňky. Během dne se od severozápadu očekává ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty klesnou na 9 až 5 °C, při zmenšené oblačnosti zejména na severozápadě až na 3 °C. Přes den se očekávají teploty 11 až 15 °C.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mrtvých po hurikánu Milton je nejméně 16. Biden v souvislosti s bouří zkritizoval Trumpa

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT