Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Slovenská sporiteľňa spúšťa od septembra novú službu. Novinka pomôže Bratislavčanom

Slovenská sporiteľňa chce podporiť svojich zamestnancov a pomôcť komunite v okolí jej bratislavskej centrály. Banka preto spolufinancovala projekt, ktorý pomôže rodinám s malými deťmi v hlavnom meste. Slovenská sporiteľňa pomáha rodičom malých detí V Bratislave sa v minulom roku nedostala do škôlky takmer polovica detí. Až 45 % detí predškolského veku tak muselo zostať doma, a s nimi teda aj jeden z rodičov. V iných […]
Meno di 1 minuto. min.

Slovenská sporiteľňa chce podporiť svojich zamestnancov a pomôcť komunite v okolí jej bratislavskej centrály. Banka preto spolufinancovala projekt, ktorý pomôže rodinám s malými deťmi v hlavnom meste.

Slovenská sporiteľňa pomáha rodičom malých detí

V Bratislave sa v minulom roku nedostala do škôlky takmer polovica detí. Až 45 % detí predškolského veku tak muselo zostať doma, a s nimi teda aj jeden z rodičov. V iných krajoch na Slovensku sa počet neprijatých detí do materskej školy pohyboval na úrovni od 10 do 20 %. Bratislava je na tom s kapacitami materských škôl najhoršie.

Banka zafinancovala škôlku

Slovenská sporiteľňa sa preto rozhodla podať pomocnú ruku pri riešení tohto problému a spolupodieľala sa na financovaní a otvorení novej škôlky neďaleko jej bratislavskej centrály, v Novom Meste.

 

Banka chcela pomôcť s návratom do práce po materskej či rodičovskej dovolenke nielen svojim zamestnancom, ale aj ďalším Bratislavčanom. Polovica kapacít škôlky je určená pre deti, ktorých rodičia pracujú v Slovenskej sporiteľni, zvyšné miesta pre deti rodičov, ktorí pracujú v blízkosti.

98%

Non preoccuparti più dei tuoi soldi.

Investi e trasforma le tue paure in opportunità.

Contenuti sponsorizzati

I CFD finanziari sono strumenti complessi e sono associati a un valore elevato
il rischio di rapide perdite finanziarie dovute all’effetto leva. Su 76 conti %
gli investitori al dettaglio subiscono perdite finanziarie quando fanno trading con
contratti finanziari per differenza con questo fornitore. Dovresti considerare
se capisci come funzionano i CFD e se te li puoi permettere
correre un rischio elevato di subire perdite finanziarie.

Bratislava nové škôlky potrebuje

Beata Babačová, manažérka pre inklúziu a diverzitu v Slovenskej sporiteľni, vysvetlila:

Do našej centrály v Novom Meste dochádzajú každý deň za prácou stovky našich zamestnancov a zamestnankýň. Na prosperite miestnej komunity, ktorej sme aj my súčasťou, nám veľmi záleží. Aj preto sme sa rozhodli prispieť k zlepšeniu dostupnosti kvalitného a inkluzívneho vzdelávania pre všetky deti, ktoré žijú v okolí našej centrály.

Nová materská škola Citybabycare otvorí od septembra svoje brány v novostavbe Nido2 na Trnavskej ceste v Bratislave. Navštevovať ju môžu deti už od veku dvoch rokov a jej kapacita je 80 miest.

Na Slovensku navštevuje materskú školu len 1,6 % detí medzi prvým a druhým rokom života, pričom európsky priemer je až 73 %.

Slovenská sporiteľňa chce podporiť lepšie zapojenie žien do pracovného procesu. Babičová ďalej uvádza:

Pomáha to nielen im, ale aj ekonomike a celej krajine. Budúcnosť Slovenska je vo vzdelaní a participácii všetkých skupín. Preto sme finančne podporili výstavbu škôlky.

La posta Slovenská sporiteľňa spúšťa od septembra novú službu. Novinka pomôže Bratislavčanom è apparso per primo RIVISTA CRIPTO.

Ti è piaciuto l'articolo? Sostieni SIA NEWS!

Il tuo sostegno ci aiuterà a continuare il funzionamento e lo sviluppo del sistema SIA NEWS.
Grazie per tutto il vostro supporto.

Inserisci un importo valido.
Grazie per il vostro supporto.
Impossibile elaborare il pagamento.
revolut banner

Categorie

it_IT