Vai al contenuto
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostra altro...

Selettori generici
Solo corrispondenze esatte
Cerca nel titolo
Cerca nei contenuti
Selettori del tipo di post
Menu

Zistenie HN: Štát pripravil tri kroky na vodárov, vodu chce ochrániť zmenou zákona

Predstavte si, že ráno si napustíte do pohára vodu, no časť tekutiny vám bude vytekať. Ide síce len o príklad, no veľmi podobný scenár sa odohráva v rúrach pod zemou. Štátni kontrolóri plánujú v stredu upozorniť vládu, že každoročne sa pod našimi nohami stratia milióny kubíkov vody, ktoré sa tak nedostanú do domácností. Stratená voda je […]
Meno di 1 minuto. min.

Predstavte si, že ráno si napustíte do pohára vodu, no časť tekutiny vám bude vytekať. Ide síce len o príklad, no veľmi podobný scenár sa odohráva v rúrach pod zemou. Štátni kontrolóri plánujú v stredu upozorniť vládu, že každoročne sa pod našimi nohami stratia milióny kubíkov vody, ktoré sa tak nedostanú do domácností.

Stratená voda je však len špičkou ľadovca. Nedávna kontrola štyroch veľkých vodárenských spoločností odhalila, že subjekty okrem iného málo investujú do opráv, a tým pádom sa problém nabaľuje a vzniká investičný dlh.

To sa prejavuje horšími potrubiami. Na stredajšom zasadaní vlády ukáže ministrom predseda NKÚ Ľubomír Andrassy všetky zistenia, ktoré úrad nedávno odhalil. 

Ministerstvo životného prostredia už avizuje, že po výsledku kontroly u najväčších vodárov sú pripravení meniť aj zákon. Naopak, vodári sa bránia.

Taraba chce meniť z…

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

it_IT