Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poliakom asi naskočí husia koža. Číňania za plotom!

www.slovanskenoviny.sk/rss Armády oboch štátov precvičia výsadkové pristátie na hraniciach s Poľskom. Čínska a bieloruská armáda nacvičia výsadky pri poľských hraniciach. Manévre Na cvičisku v Breste sa začali spoločné protiteroristické cvičenia armád oboch krajín. Ako ínformuje bieloruské ministerstvo obrany, kombinované brigády Bielorusov a Číňanov si v noci precvičia výsadok jednotiek, prekonávanie vodných prekážok a boj v meste. Bielorusko […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Armády oboch štátov precvičia výsadkové pristátie na hraniciach s Poľskom. Čínska a bieloruská armáda nacvičia výsadky pri poľských hraniciach.

Manévre

Na cvičisku v Breste sa začali spoločné protiteroristické cvičenia armád oboch krajín. Ako ínformuje bieloruské ministerstvo obrany, kombinované brigády Bielorusov a Číňanov si v noci precvičia výsadok jednotiek, prekonávanie vodných prekážok a boj v meste.

Bielorusko robí cvičenia s Čínou. Foto – Ministerstvo obrany Bieloruskej republiky

Prečo cvičia?

Cvičenie dostalo názov „Attacking Falcon“. Minsk uvádza, že sa uskutoční pre „ťažkéh udalostí vo svete“, ktoré si vyžadujú vývoj „nových foriem a metód vykonávania taktických úloh“.

Čínski vojaci po prílete do Bieloruska

Na pripomenutie

Minulý týždeň vstúpilo Bielorusko do Šanghajskej organizácie spolupráce (SCO), ktorej súčasťou je okrem Číny aj Rusko. Jednou z oblastí ŠOS je vojenská pomoc. Predtým malo Bielorusko v ŠOS štatút pozorovateľa.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Poliakom asi naskočí husia koža. Číňania za plotom! je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK