Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Analytici tvrdia, že tieto 3 kryptomeny sú do roku 2025 pripravené explodovať

PR článok ZircuitDEX. Analytici predpovedajú mimoriadny nárast hodnoty určitých kryptomien, s projekciami vysokého nárastu do roku 2025. Tri konkrétne digitálne aktíva sa vynárajú ako silní kandidáti na tento pozoruhodný rast. Investori a pozorovatelia trhu sa snažia odhaliť, ktoré kryptomeny by mohli byť ďalšími veľkými úspešnými príbehmi v tomto odvetví. Pochopenie týchto potenciálnych príležitostí by mohlo […]
Менее 1 мин. мин.

PR článok ZircuitDEX. Analytici predpovedajú mimoriadny nárast hodnoty určitých kryptomien, s projekciami vysokého nárastu do roku 2025. Tri konkrétne digitálne aktíva sa vynárajú ako silní kandidáti na tento pozoruhodný rast. Investori a pozorovatelia trhu sa snažia odhaliť, ktoré kryptomeny by mohli byť ďalšími veľkými úspešnými príbehmi v tomto odvetví. Pochopenie týchto potenciálnych príležitostí by mohlo byť kľúčové pre tých, ktorí chcú využiť trhové trendy.

Predpredaj ZDEX je vaša raketa k bohatstvu v DeFi

Predpredaj ZDEX je vaša šanca dostať sa k ďalšej DeFi beštii predtým, ako vystrelí na Mesiac – nenechajte si ju ujsť. Začínajúc na cene len 0,0017 dolára, ZDEX rýchlo stúpa, s predpoveďami až 1 000 % výnosov v nadchádzajúcom rastovom trhu.

ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

ZDEX je motorom za ZircuitDEX, bleskovo rýchlou DEX postavenou na Zircuit L2. Ponúka výmeny hladšie ako zastávka v boxoch Formuly 1, extrémne nízke poplatky a minimálny sklz, ZircuitDEX robí obchodovanie bezproblémovým. Plne kompatibilný s EVM, bezproblémovo sa integruje s nástrojmi Ethereum, zatiaľ čo jeho ZK-proof zabezpečenie udržiava vaše aktíva uzamknuté pevnejšie ako trezor.

Pre poskytovateľov likvidity funkcia koncentrovanej likvidity ZircuitDEX ponúka až 500-násobnú kapitálovú efektivitu oproti akejkoľvek inej DEX.

Prečo práve ZircuitDEX?

S automatizovanými stratégiami pracujúcimi v pozadí vaše zisky rastú, zatiaľ čo vy relaxujete a užívate si jazdu.

Zisky z meme coinov, ktoré vás ohromia

Premeškali ste minulé explózie meme coinov ako 14 000 % nárast BRETT? Teraz je vaša šanca dostať sa do popredia. S odpaľovacou rampou meme coinov ZircuitDEX môžete získať včasný prístup k ďalšiemu veľkému tokenu a zarobiť ešte predtým, ako sa vytvorí hype.

V súčasnosti je ZircuitDEX jedným z najsľubnejších DeFi projektov. Takže nečakajte – predpredaj je tu, čas beží a ZDEX tokeny doslova miznú z políc, pričom správa DEX, airdropy, staking a potenciál pre masívne zisky sú všetky na dosah.

Zabezpečte si svoj ZDEX teraz

Kryptomena ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

Sui: Škálovateľná a používateľsky prívetivá platforma

Sui je blockchainová platforma prvej vrstvy navrhnutá na podporu globálneho prijatia tým, že ponúka bezpečné, výkonné a škálovateľné vývojové prostredie. Využíva dátový model zameraný na objekty a programovací jazyk Move na riešenie neefektívnosti v existujúcich blockchainových architektúrach. Sui prioritizuje používateľský zážitok, odstraňuje bariéry bežne spojené s blockchainovými interakciami prostredníctvom inovácií ako zkLogin, sponzorované transakcie a programovateľné transakčné bloky, čím robí aplikácie prístupnejšími a používateľsky prívetivejšími. So svojimi silnými technickými základmi a dôrazom na použiteľnosť predstavuje Sui významný pokrok v blockchainovom priestore.

BONK: Memecoin posilňujúci komunitu Solana

BONK je memecoin založený na Solane s maskotom Shiba Inu, ktorý sa snaží posilniť komunitu Solana presunutím moci z tokenov rizikového kapitálu na používateľov. Po jeho zaradení na Coinbase vzrástol o viac ako 100 %. Ako komunitne riadená minca airdropol 50 % svojej ponuky účastníkom NFT a DeFi sektorov Solany. Do polovice decembra 2023 sa BONK stal tretím najväčším memecoinom podľa trhovej kapitalizácie, s nárastom od začiatku roka o viac ako 10 000 %. Jeho integrácia do ekosystému Solana a spustenie BonkSwap, decentralizovanej burzy, zdôrazňujú jeho potenciál. Napriek výzvam, ako je veľká celková ponuka a volatilita memecoinov, rast BONK z neho urobil významného hráča v súčasnom trhovom cykle.

Záver

Hoci SUI a BONK majú menší krátkodobý potenciál, ZircuitDEX vyniká 500-násobnou kapitálovou efektivitou, bleskovo rýchlymi transakciami a nulovým sklzom, čo zlepšuje správu kapitálu. Token ZDEX, momentálne v predpredaji s významnou zľavou, ponúka výhody ako včasný prístup k meme coinom, znížené poplatky, práva na správu a zdieľanie príjmov, čo poskytuje príležitosti pre skorých osvojiteľov.

TIP Využiť skvelé ponuky ZDEX

Stránka: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

The post Analytici tvrdia, že tieto 3 kryptomeny sú do roku 2025 pripravené explodovať appeared first on КРИПТО ЖУРНАЛ.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU