Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Další lékaři varují před „replikonovými“ mRNA vakcínami, které již schválili v Japonsku a za pár dní je začnou aplikovat

O těchto samoreprodukujících se vakcínách jste si zde mohli přečíst již v několika článcích. V Japonsku je někteří nazývají 3. atomovou bombou hozenou na tuto zemi. Pokud jste na tyto články zatím nenarazili a máte zájem se o těchto nových „vakcínách“ dozvědět víc, detailní informace najdete zde, zde nebo zde. Tyto takzvané „vakcíny“ již byly […]
Менее 1 мин. мин.

O těchto samoreprodukujících se vakcínách jste si zde mohli přečíst již v několika článcích. V Japonsku je někteří nazývají 3. atomovou bombou hozenou na tuto zemi.

Pokud jste na tyto články zatím nenarazili a máte zájem se o těchto nových „vakcínách“ dozvědět víc, detailní informace najdete zde, zde nebo zde.

Tyto takzvané „vakcíny“ již byly tento měsíc schváleny pro použití a v Japonsku se začnou aplikovat od listopadu v podobně replikonových mRNA vakcín proti Covidu.

Jako první před těmito vakcínami samozřejmě varovali japonští lékaři, kteří však byli umlčováni stejným způsobem jako to můžeme vidět v případě odborníků, kteří mají zakázáno jakkoli kritizovat nedávno masově aplikované mRNA injekce.

K japonským kritikům se postupně přidávají i další lékaři.

Varují, že „samoreprodukující se RNA vakcíny vyvolají celosvětovou katastrofu.

Nové „vakcíny“ byly právě vypuštěny na japonskou veřejnost poté, co je nedávno schválily národní regulační orgány, přestože nemají žádné údaje o bezpečnosti nebo účinnosti.

Dr. Robert Malone, vynálezce technologie mRNA, odcestoval do Japonska, kde se setkal s odborníky, aby prodiskutovali nové injekce.

Malone odhalil, že mezi obyvateli Japonska vzniká povstání. Občané již vyšli  do ulic na protest  proti předchozí kampani proti Covid mRNA „vakcínám.“

Malone se podělil o podrobnosti japonského shromáždění, kterého se zúčastnil a na kterém se 30 000 lidí vyslovilo proti replikačním injekcím.

„Právě jsem se vrátil z Tokia, kde se sešlo 30 000 lidí, protože se chystají rozmístit samoreplikující se RNA vakcíny,“ řekl Malone.

„Japonsko je pro tuto novou technologii používáno jako pokusný králík pro svět. Japonci tomu říkají  třetí atomová bomba.“

Mezitím narůstají obavy, že nové injekce budou brzy celosvětově schváleny.

V Kanadě lékaři varují veřejnost, že kanadské vládní regulační orgány budou následovat Japonsko a schválí „replikonové“ injekce mRNA.

Jeden lékař označil injekce za „příští iteraci Frankensteinovy ​​technologie.“

Onkolog Dr. William Makis, odborník na urgentní medicínu Dr. Mark Trozzi, virolog a vakcinolog Dr. Byram Bridle nedávno vystoupili v japonském parlamentu na letošním Mezinárodním krizovém summitu.

Tři odborníci předali své obavy po návratu do své domovské Kanady.

Zdůraznili, že tyto nové replikonové „vakcíny“ jsou ještě nebezpečnější než jejich předchůdci, injekce mRNA proti Covidu.

„Toto je další iterace této Frankensteinovy ​​technologie,“ řekl Dr. Makis.  Nevíme, co tato technologie udělá. Víme, že má všechny negativní rysy první generace mRNA vakcín.“

Samozesilující nebo „replikonové“ mRNA injekce posouvají mRNA přípravky na další úroveň. Makis popisuje nové „vakcíny“ proti Covidu jako injekce mRNA „na steroidech.“

Samozesilující mRNA injekce propagované Billem Gatesem obsahují vybavení potřebné k tomu, aby po vstupu do buněk vytvořily více ze sebe sama.

Injekce byly nazvány „replikonové“ vakcíny, protože jsou schopny se replikovat v lidském těle a produkovat více mRNA v průběhu času.

Stále se však objevují důkazy o škodách způsobených mRNA vakcínami.

Vakcíny byly spojovány se srdečními oběťmikrevními sraženinamirakovinou a stoupající úmrtností ze všech příčin.

Odborníci opakovaně varovali, že za nedávný nárůst náhlých úmrtí jsou zodpovědné injekce mRNA proti Covidu. Tři kanadští lékaři poukázali na různé aspekty těchto injekcí jako odpovědných za tato poškození.

Konkrétně spike protein produkovaný mRNA a lipidové nanočástice potřebné k dodání mRNA do buňky jsou rysy, které se rozšiřují na nové replikonové injekce, jak poznamenal Dr. Makis.

Ve skutečnosti se říká, že samoamplifikující mRNA (sa-mRNA)  vytváří ještě více antigenních proteinů než její původní verze.

Dr. Bridle řekl, že na dotaz místních japonských vědců společnost vyrábějící replikonové vakcíny proti Covidu přiznala, že nemá prakticky žádné bezpečnostní údaje z pokusů na lidech.

Společnost odhalila, že injekce byly během prvního kola testů testovány pouze na osmi myších.

„Takže doslova přeskakují z experimentů s osmi myšmi na – a rád bych řekl, že špatně navržené – klinické studie na lidech.“

Dodal, že i údaje z klinických studií na lidech pro injekci jsou „velmi řídké“ a že neexistují žádné střednědobé až dlouhodobé údaje o bezpečnosti.

Lékaři poukázali na to, že nevědí, zda materiál mRNA v replikonu může být předán jiným lidem. Dr. Bridle potvrdil, že se již objevily důkazy o „ vylučování “ původní mRNA Covid vakcíny.

„Chci říct, že je to jako když Monsanto šíří glyfosát a kontaminovaná semena,“ poznamenal Dr. Trozzi.

„Tato možnost je velmi reálná. Tento problém jsme již měli s původními injekcemi mRNA,“ zdůraznil Dr. Makis.

„Neměli jsme ponětí, kolik proteinů produkoval kdokoli. A nyní tento problém doplňujeme tak, že nejenže nebudeme vědět, kolik spike proteinu příjemce produkuje – nyní bude také vytvářet neznámé množství mRNA.“

Makis sdílel, že „závěr“, ke kterému dospěli účastníci japonské konference krizového summitu, byl, že technologie mRNA je tak chybná, že by celá technologická platforma měla být okamžitě zastavena.

Upozornil na to, že skupina kvalitních lékařů v Japonsku, kteří bijí na poplach, jako podobní lékaři v Kanadě a USA, čelí cenzuře.

„Tady v Japonsku je velmi silná cenzura médií, pronásledování ze strany univerzit. A zdá se, že japonská vláda a regulační agentury ignorují varování a ignorují nebezpečí.

Japonští lékaři a vědci, kteří vyjadřují skutečné obavy z replikonové vakcíny, jsou cenzurováni,“ dodal Dr. Bridle.

Tato varování jsou nakonec označována jako „dezinformace.“

Podle Dr. Bridleho bylo Japoncům řečeno, že jediným důvodem, proč se lidé účastnili jejich demonstrace, bylo to, že za to byli placeni – a to tam byly tisíce lidí.

Bridle řekl, že vinu za injekce, alespoň z velké části, nesou zdravotnické regulační orgány po celém světě.

Podle virologa je společným rysem těchto agentur uprostřed zavádění injekcí mRNA proti Covidu to, že skrývají usvědčující důkazy.

„Zatímco na nás útočili, zatímco nás pomlouvali, zatímco lékaři ztráceli licence, zatímco lidé ztráceli práci, protože hovořili o těchto obavách, naše zdravotnické regulační agentury měly údaje, které dokazovaly, že jsme měli pravdu,“ řekl Bridle. 

„A oni si na ně sedli a nic neříkali, a dokonce přímo lhali.“

Trozzi vydal výzvu k akci pro občany po celém světě: „Vyzývám každou lidskou bytost: udělejte vše, co můžete, abyste tomu zabránili,“ řekl Trozzi.

„Protože takhle vypadá moderní válka. A počet těl je fenomenální a stále roste. Potřebujeme všechny ruce na palubě,“ dodal Makis.

„Tohle není situace, kdy si můžete sednout na plot a říct, ‚no, to se mě netýká. Nebyl jsem zraněn. Co mě zajímá, když mí sousedé umírají, že? Nebo, že přátelé mého syna nebo dcery ve školách dostávají rakovinu. Co mě zajímá?‘ Tu dobu jsme dávno minuli,“ varoval.

„Tohle je válka proti nám všem.“

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 3 Průměrně: 5]

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU