Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Farba oblečenia prezradí, aká ste a kam v živote smerujete

10.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nataliia Dudych). Po oblečení v určitej farbe nesiahate len preto, že sa vám hodí. Farby odrážajú charakter a náladu! Farba oblečenia prezradí, aká ste a kam v živote smerujete.Foto: shutterstock/Nataliia Dudych Hoci máte bohatý šatník, ktorý hýri rôznymi farbami a odtieňmi, podvedome mu dominuje vaša obľúbená farba. Súhlasíte? Možno […]
Менее 1 мин. мин.

10.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nataliia Dudych).

Po oblečení v určitej farbe nesiahate len preto, že sa vám hodí. Farby odrážajú charakter a náladu!

Farba oblečenia prezradí, aká ste a kam v živote smerujete.
Foto: shutterstock/Nataliia Dudych

Hoci máte bohatý šatník, ktorý hýri rôznymi farbami a odtieňmi, podvedome mu dominuje vaša obľúbená farba. Súhlasíte? Možno je to tým, že sa v nej cítite pohodlne a sebavedome, alebo v nej vynikne vaša postava. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako vás vaša obľúbená farba charakterizuje v očiach iných?

Určitá záľuba v určitej farbe je signál, ktorý vám umožní rýchlo posúdiť, s akým človekom máte do činenia. Napríklad prevaha jasných farieb v oblečení je znakom toho, že niekto sa vždy snaží byť stredobodom pozornosti.

Ako vás vaša obľúbená farba charakterizuje v očiach iných?
Foto: shutterstock/Daxiao Productions

Červená farba symbolizuje potrebu aktivity, energie a životného optimizmu. Túto farbu si vyberajú ľudia, ktorí chcú aby si ich všimli a ocenili a ktorí sa v živote riadia najmä svojimi emóciami.

Sivú si vyberajú tichí, zmierliví ľudia, ktorí sa zvyčajne ostýchajú vyjadriť vlastný názor. Keď uvidíte niekoho, kto nosí sivú farbu, vedzte, že ide o človeka, ktorý si zábavu veľmi necení. Dôležitejší je pre neho pokoj a ticho.

V žltom oblečení môžete často vidieť človeka, ktorý sa najviac bojí samoty. Žltú si vyberajú ľudia, ktorí sú skvelí, verní priatelia a majú veľa známych.

Biela sa spája s nevinnosťou, ale ľudia, ktorí sa obliekajú do bielej, takí byť nemusia. Bielu si zvyčajne vyberajú ľudia, ktorí chcú byť nápadní, sústredení na seba a rozhodní.

Čiernu majú radi ľudia, ktorí sú veľmi sústredení na seba a rozhodní. Nepočítajte s tým, že milovníka čiernej farby ľahko prinútite zmeniť názor. Sú však dobrými spoločníkmi na dlhé rozhovory o politických a sociálnych otázkach.

Modrú a jej odtiene si často vyberajú umelecké duše. Vyznávači modrej farby myslia kreatívne, neštandardne a zároveň nemajú radi obmedzenia.

Zelená je farba impulzívnych ľudí, ktorí konajú bez konkrétneho plánu a neboja sa riskovať. Priateľstvo s takýmito ľuďmi môže byť ťažké, pretože nikdy neviete, čo od nich môžete očakávať.

Fialová signalizuje záujem o duchovné záležitosti a záľubu v intímnej, pokojnej atmosfére. Ľudia nosiaci fialovú sú veľmi romantickí a majú tendenciu sa často zamilovať.

Oranžová signalizuje snahu realizovať aj tie najbláznivejšie túžby. Znamená vysokú energiu, vytrvalosť a túžbu po víťazstve. „Oranžoví ľudia“ sú skvelými spoločníkmi na dlhé a dobrodružné cesty.

Málokedy si uvedomujeme svoju neverbálnu komunikáciu, ktorej súčasťou je aj oblečenie a jeho farba. Každá by si mala preto voliť kúsky, ktoré vystihujú jej osobnosť a nenechať si diktovať módu, ktorá hrá každú sezónu iný štýl. Neváhajte byť sama sebou a doprajte si kvalitu s dlhou trvácnosťou, nech už je vaším odtieňom akákoľvek farba.

Редакция Страсть в тебе.

Похожие статьи:

Umenie budovať vzťah

Umenie flirtovania. Čo to je a aké triky používať pri rozhovore s druhou osobou?

Пост Farba oblečenia prezradí, aká ste a kam v živote smerujete впервые появился на Страсть в тебе.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU