Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Hexagate a eOracle predstavujú revolučný Gate Protocol Security Oracle

V dnešnom dynamickom svete decentralizovaných financií (DeFi) je bezpečnosť na prvom mieste. Hexagate, spoločnosť špecializujúca sa na bezpečnosť Web3, a eOracle, vedúci poskytovateľ Aktívne overených služieb (AVS) na EigenLayer, spoločne predstavili The Gate Security Oracle. Tento nový bezpečnostný protokol je založený na strojovom učení (ML) a predstavuje prvý svojho druhu v decentralizovanom prostredí. Gate Security […]
Менее 1 мин. мин.

V dnešnom dynamickom svete decentralizovaných financií (DeFi) je bezpečnosť na prvom mieste. Hexagate, spoločnosť špecializujúca sa na bezpečnosť Web3, a eOracle, vedúci poskytovateľ Aktívne overených služieb (AVS) na EigenLayer, spoločne predstavili The Gate Security Oracle. Tento nový bezpečnostný protokol je založený na strojovom učení (ML) a predstavuje prvý svojho druhu v decentralizovanom prostredí.

Gate Security Oracle je navrhnutý tak, aby posilnil dôveru a bezpečnosť v komunite DeFi, ktorá sa často stretáva s výzvami spojenými s udržaním decentralizácie pri zabezpečení funkčnosti a bezpečnosti. Mnohé projekty sa musia spoliehať na externé údaje, čo môže viesť k oslabeniu bezpečnosti a problémom s budovaním dôvery a reputácie. EigenLayer’s AVS, podporovaný miliardami dolárov v stakovanom Ethereu (ETH), ponúka riešenie týchto problémov, umožňujúc projektom prekonať kompromisy medzi centralizáciou a bezpečnosťou.

eOracle využíva re-staked ETH na udržanie bezpečnosti svojich modulárnych sietí Oracle, ktoré sú podporované významným bezpečnostným rozpočtom. S viac ako 5 miliardami dolárov v stakovanom ETH a podporou viac ako 120 000 stakerov a 110 validátorov po celom svete, eOracle sa môže pochváliť jedným z najodolnejších krypto oracle riešení.

Spolupráca Hexagate a eOracle prináša model Oracle Validated Service (OVS), ktorý umožňuje staviteľom integrovať robustné modely strojového učenia Hexagate na ochranu ich protokolov v reťazci pred hackermi a inými hrozbami. Týmto spôsobom efektívne vytvárajú „bránu firewall DeFi“, ktorá zmierňuje riziká skôr, ako dôjde k poškodeniu.

OVS prináša novú úroveň modularity pre blockchainy, čo umožňuje rýchlejšie pripojenie a väčšiu šírku pásma pre výpočty, ktoré sú potrebné pre infraštruktúru. Tento prístup rieši trilemu blockchainu, kde platformy často musia obetovať decentralizáciu na úkor bezpečnosti a škálovateľnosti. EigenLayer, s protokolom stakingu, ktorý predstavuje nový základ v kryptoekonomickej bezpečnosti, zmiernil kompromisy medzi centralizáciou a bezpečnosťou.

Hexagate a eOracle veria, že ich spolupráca a inovácie v oblasti OVS otvoria cestu novej vlne inovácií v priestore DeFi a posunú hranice toho, čo je možné v decentralizovanom bezpečnostnom riešení. Tento krok je len začiatkom smerom k decentralizovanej bezpečnosti, ktorá je nevyhnutná pre budúcnosť DeFi.

Zdroj: cryptonews

Вклад Hexagate a eOracle predstavujú revolučný Gate Protocol Security Oracle отображается первым на Криптоблог24.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU