Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Neirfy). Rodný kameň sa niekedy nazýva aj osobný kameň. Nie je to nič iné ako váš amulet, ktorého vlastníctvo (napríklad v podobe šperku) vám prináša šťastie a dobrú energiu. Ako nájsť svoj kameň? Všetko závisí od mesiaca, v ktorom ste sa narodili! Poznáte svoj rodný kameň? Foto: shutterstock/Neirfy Január […]
Менее 1 мин. мин.

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Neirfy).

Rodný kameň sa niekedy nazýva aj osobný kameň. Nie je to nič iné ako váš amulet, ktorého vlastníctvo (napríklad v podobe šperku) vám prináša šťastie a dobrú energiu. Ako nájsť svoj kameň? Všetko závisí od mesiaca, v ktorom ste sa narodili!

Poznáte svoj rodný kameň?
Foto: shutterstock/Neirfy

Január – granát

Granát je kameň radosti, motivácie a životnej energie. Dodáva impulz k činnosti, napĺňa optimizmom a chuťou do práce. Vyžaruje magickú moc nad ľuďmi narodenými v januári, ktorá ich chráni pred každým nebezpečenstvom, zaručuje zdravie a pokoj. Je tiež kameňom dôvery, priateľstva a vnútornej sily.

Február – ametyst

Kameň symbolizuje predovšetkým odvahu, vďaka ktorej sú ľudia narodení vo februári plní vnútornej sily, ktorá im umožňuje obranne sa vymaniť z mnohých životných turbulencií. Prináša tiež mimoriadne uvedomenie a triezvosť mysle, vďaka ktorej vytvárajú udalosti namiesto toho, aby sa náhodne podriaďovali behu vecí. Ľudia narodení vo februári sú životnými optimistami, ktorí sa dobre vyrovnávajú s ťažkými udalosťami. Majú tiež pozoruhodnú intuíciu na ľudí a na míľu vycítia falošných priateľov.

Marec – akvamarín

Akvamarín prináša svojim zverencom vnútorný pokoj a svetlo, vďaka čomu sú ľudia narodení v marci veľmi úspešní a dobre vystupujú voči iným ľuďom. Akvamarín pôsobí ako akýsi štít – chráni pred negatívnymi vplyvmi, klebetami, ohováraním, žiarlivosťou a závisťou druhých. Pomáha zachovať si jasnú myseľ, rýchlo sa rozhodovať, triezvo myslieť a nepodľahnúť zlým vplyvom.

Apríl – diamant

Ľudia narodení v apríli sú ako ich kameň narodenia: tvrdí, neústupní, so silným charakterom. Sú tiež – podobne ako diamant – vytrvalí, stáli vo svojich pocitoch a rozhodnutiach. Kameň dodáva svojim nositeľom vnútornú silu, vďaka ktorej sú mimoriadne dobrí a šľachetní k druhým ľuďom, neboja sa im pomôcť a odpúšťajú im krivdy, ktorých sa dopustili, bez toho, aby im ich stále pripomínali.

Máj – smaragd

Strážcom ľudí narodených v máji je smaragd, ktorého zelená farba upokojuje zmysly. Svojim zverencom tiež dodáva veselosť, optimizmus a pozitívny pohľad na realitu. Zmierňuje napätie, dodáva odstup od aktuálneho diania, vnútornú rovnováhu a múdrosť, ktorú ľudia narodení v máji skvele pretavujú do správneho hodnotenia iných ľudí a presných rozhodnutí. Vnútorná harmónia a rovnováha – to sú heslá ľudí, ktorých zaštiťuje smaragd.

Jún – perla

Ľudia narodení v júni sú jedineční a neopakovateľní, presne tak neobyčajní a jedineční ako perla. Perla má ochranný účinok – chráni pred ťažkými situáciami a zlými ľuďmi. Priťahuje priateľov a posilňuje pozitívne vlastnosti svojich zverencov. Symbolizuje tiež čistotu citov a jasnosť mysle. Vďaka jej vplyvu si ľudia narodení v júni dlho zachovávajú mladosť a vitalitu. V priebehu života sa tiež dokážu mnohokrát odraziť od pádu a začať odznova.

Júl – rubín

Rubín symbolizuje moc a lásku. Ako patrón narodených v júli im dodáva odvahu, šľachetnosť a sebadôveru. Jeho zverenci sú mocní ľudia, vyznačujúci sa veľkou silou charakteru, ale aj starostlivosťou a múdrosťou. Rubín v sebe nesie aj životnú energiu, vášeň a zanietenie – či už pre ľudí, myšlienky alebo veci. Chráni pred smútkom a zlou energiou.

August – peridot

Peridot je kameň bohatstva, luxusu a všetkej hojnosti. V starovekom Egypte sa verilo, že chráni pred zlými duchmi, škodlivou energiou a toxickými vzťahmi. Svojim chránencom peridot prináša pokoj. Vďaka nemu sa ľudia narodení v auguste vyznačujú veľkou silou pri presadzovaní životnej vášne a vytrvalosťou pri hľadaní svojho osudu. Vytrvalosť a sebadôvera – to sú najsilnejšie vlastnosti „augustových detí“.

September – zafír

Zafír je kameň poznania, spravodlivosti a múdrosti. Ľudia narodení v septembri sú preto mimoriadne čestní, dobrosrdeční a spravodliví. Majú silné morálne normy a dokážu ľahko rozlíšiť dobro od zla. Sú obrovskou oporou pre svoje okolie a často sú jeho inšpiráciou a povzbudením v ťažkých chvíľach. Majú veľa radosti zo života a veľký zmysel pre humor.

Október – opál

Opál je kameň ľudí narodených v októbri. Symbolizuje vnútornú rovnováhu, vďaka ktorej ľudia narodení v októbri vychádzajú zo životných zvratov a kríz silnejší a múdrejší. Opál tiež podporuje vnútornú rovnováhu a kreativitu, ktorá ich poháňa do života a dáva im skutočne bláznivé nápady.

November – topás

Vysoká inteligencia a veľký zmysel pre nezávislosť – to sú dve vlastnosti, za ktoré ľudia narodení v novembri vďačia svojmu patrónovi. Výborne sa cítia ako sprievodcovia a duchovní vodcovia a majú veľkú potrebu byť stredobodom pozornosti a uznania. Topás im tiež dodáva silnú energiu, ktorá ich chráni pred falošnými ľuďmi, podvodmi a všetkou negatívnou energiou.

Aký kameň sa hodí k vášmu znameniu a dátumu narodenia?
Foto: shutterstock/Neirfy

December – zirkón

Zirkón prináša „decembrovým deťom“ blahobyt, bohatstvo a všetku hojnosť. Jeho zverenci sú ľudia, ktorí dokážu veľmi šikovne skĺbiť všetky sféry života – súkromnú, pracovnú aj spoločenskú. Zirkón tiež zabezpečuje zvláštnu ochranu planéty Venuše, a teda veľký úspech v láske a veľké osobné čaro.

Редакция Страсть в тебе.

Похожие статьи:

Ktoré kamene zodpovedajú znameniam zverokruhu? Spoznajte svoj šťastný drahokam

Chcete dobre zarábať? Pripevnite si ho na ruku a peniaze vám začnú prúdiť samé

Пост Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu впервые появился на Страсть в тебе.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU