Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Mladý zpěvák Peter zemřel pod koly vlaku. Kapela poslala dojemný vzkaz

Osobní vlak směřoval z Palárikova do Zlatých Moraviec, když si strojvedoucí všiml člověka na trati. I přesto, že ihned zatáhl za brzdu, srážce nedokázal zabránit. „V 5:13, přibližně 200 metrů od železničního přejezdu ve městě Vráble, došlo z dosud nezjištěných příčin ke střetu vlaku s člověkem. Třiatřicetiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ potvrdila deníku Regiony.sk policejní mluvčí Jana […]
Менее 1 мин. мин.

Osobní vlak směřoval z Palárikova do Zlatých Moraviec, když si strojvedoucí všiml člověka na trati. I přesto, že ihned zatáhl za brzdu, srážce nedokázal zabránit. „V 5:13, přibližně 200 metrů od železničního přejezdu ve městě Vráble, došlo z dosud nezjištěných příčin ke střetu vlaku s člověkem. Třiatřicetiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ potvrdila deníku Regiony.sk policejní mluvčí Jana Šinková.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Černý den na české železnici. Pět lidí bylo sraženo, jeden zemřel. Další vlak najel do kamení

Pod koly vlaku měl podle deníku zahynout Peter, vrábelský rodák a člen místní kapely. S kapelou měl naplánováno mnoho koncertů na léto a ještě nedávno s kamarády slavil svátek. Podle informací webu si však nyní sáhl na život.

Kamarádi se s jeho smrtí nemohou smířit: „Stále to neumím zpracovat, pochopit a přijmout… Říkal jsi mi, že to zvládneš…,“ napsala na sociální síti jeho známá Martina. „Byl to skvělý člověk, měla jsem ho ráda jako svého syna. Bude nám moc chybět. Proč? Vždyť jsme byli domluveni, že se na Rock show uvidíme a roztočíme to. Nikdy na tebe nezapomeneme a s láskou vzpomínáme,“ dodala Eva.

Dojemný příspěvek sdílela na své stránce i kapela. „S velkým zármutkem oznamujeme, že náš bývalý bubeník a současný zpěvák Peter, známý jako bublinový agent Catfish, nás navždy opustil. Byl pro nás víc než jen člen, byl to náš bratr, chodící metalová encyklopedie a kamarád. Těžko se nám hledají vhodná slova, ale děkujeme ti, Catfishi, za tvůj vliv, tvůj hlas a tvůj čas, který jsi do nás investoval a věnoval nám,“ napsala kapela.

Kapela měla navíc rozpracované album. Členové jsou odhodláni jej dokončit. „Přál sis, abychom pokračovali, avšak sám musíš pochopit, že v této době žalu chytit nástroje do rukou je více než těžké, proto nám dej pár týdnů, ať si tě uctíme i s hodováním zavařených okurek, které jsme tak milovali,“ dodali.

ВЫ МОЖЕТЕ ПРОПУСТИТЬ: Otřesný případ týrání dvouleté dívky. Do bezvědomí ji zmlátil partner matky, tvrdí žaloba

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU