Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Náborový príspevok 4 000 eur a ukážkové benefity. Známa spoločnosť hľadá zamestnancov

Železničná spoločnosť Slovensko aktívne hľadá nových zamestnancov. Ponúka množstvo pracovných pozícií naprieč celým Slovenskom. Na svojom webe spoločnosť poukazuje na viaceré aspekty, ktoré noví zamestnanci ocenia. Ide napríklad o to, že ZSSK v roku 2023 získala 1. miesto v ankete Najzamestnávateľ v kategórii Doprava a logistika. Čo všetko ZSSK ponúka? Redakcia Kryptomagazin.sk Železničnú spoločnosť Slovensko oslovila […]
Менее 1 мин. мин.

Železničná spoločnosť Slovensko aktívne hľadá nových zamestnancov. Ponúka množstvo pracovných pozícií naprieč celým Slovenskom.

Na svojom webe spoločnosť poukazuje na viaceré aspekty, ktoré noví zamestnanci ocenia. Ide napríklad o to, že ZSSK v roku 2023 získala 1. miesto v ankete Najzamestnávateľ v kategórii Doprava a logistika.

Čo všetko ZSSK ponúka?

Redakcia Kryptomagazin.sk Železničnú spoločnosť Slovensko oslovila a spýtala sa na ďalšie benefity, ktoré spoločnosť záujemcom o prácu ponúka.

O ZSSK je známe, že ide o národného prepravcu, ktorý má veľmi dlhú tradíciu. Dominik Drevický, hovorca ZSSK, uvádza, že spoločnosť ako zamestnávateľ ponúka stabilitu, možnosti kariérneho rastu a zvyšovanie kvalifikácie.

Ako čerstvý Najzamestnávateľ roka 2023 v kategórii Doprava a logistika dokazujeme, že naši zamestnanci sú u nás vždy na prvom mieste. Našou ambíciou je byť aj naďalej lídrom v oblasti ľudských zdrojov na slovenskom trhu v oblasti dopravy.

Na webe ZSSK stojí, že k poslednému plošnému zvyšovaniu mzdy zamestnancov došlo v minulom roku. Drevický však poukazuje na to, že spoločnosť platy svojich zamestnancov zvyšuje kontinuálne.

Zvyšovanie platov s novým tarifným systémom sú výsledkom novej kolektívnej zmluvy. Tá bude platiť až do roku 2028.

„Očakávaný priemerný plat v ZSSK za rok 2024 je až 2 040 eur, pričom konkrétne u rušňovodičov by to mohlo byť až 2 330 eur. Reforma tarifného systému priniesla spravodlivejšie odmeňovanie zamestnancov,“ dodáva Drevický.

Zvyšovanie platu však nie je jediným benefitom. Hovorca spoločnosti poukazuje na to, že viaceré profesie môžu získať náborový príspevok vo výške až 4 000 eur. Čo sa týka ďalších finančných benefitov, ide aj o príspevok na ubytovanie do 400 eur а 500 eur za odporučenie nového zamestnanca, ktorý sa vo firme zamestná.

Mimo finančných príspevkov spoločnosť ponúka cestovné výhody, skrátený pracovný čas, Multisport kartu, príspevok do 3. piliera a ďalšie

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Kde ZSSK potrebuje zamestnancov?

Pracovných ponúk na webe ZSSK je dosť. Drevický však ozrejmuje, že spoločnosť najviac nových rušňovodičov potrebuje v oblasti Bratislavy, Nových Zámkov a Žiliny. Ide o lokality, kde spoločnosť eviduje najväčší rozdiel medzi aktuálnym stavom a požadovaným počtom zamestnancov.

V Bratislavskom kraji spoločnosť nezháňa iba rušňovodičov, ale aj vlakvedúcich, elektromechanikov, pokladníkov a zamočníkov dráhových vozidiel.

Úlohou rušnovodičov je, samozrejme, riadenie a obsluha rušňa, a preprava cestujúcich vo vlakoch osobnej dopravy. Okrem toho musia rušňovodiči rozhodovať o oprave, respektíve výmene rušňa a vozňov pri poruchách, sledovať trate a dodržiavať bezpečnosť jaždy na celom území SR, no aj monitorovať technický stav riadeného rušňa a odstraňovať drobné technické nedostatky.

V prípade, že zamestnanci na tejto pozícii majú už prax, ich priemerná mzda je vyššia ako 2 050 eur v hrubom. V tejto sume sú započítané aj príplatky, odmeny a nadčasy. Rušňovodičom bez praxe a odbornej spôsobilosti ZSSK dá 1 140 eur v hrubom.

Čo sa týka vlakvedúcich, ich priemerný plat je na úrovni 1 500 eur v hrubom. Nástupná mzda pre uchádzačov, ktorí nemajú prax, je 966 eur v hrubom. Po tom, čo úspešne vykonajú odbornú skúšku, je táto mzda 1 024 eur bez príplatkov, odmien a náhrad.

Po tom, čo vlakvedúci prejdú zaškolením, čaká ich sprevádzanie vlakov osobnej dopravy a zabezpečovanie prepravy cestujúcich podľa predpisov a stanoveného cestovného poriadku, no aj realizovanie nástupu/výstupu cestujúcich a vykonávanie kontroly cestovných dokladov.

Počas svojej služby musia vlakvedúci dbať aj na bezpečnosť cestujúcich a na splnenie podmienok výpravy vlaku. Ich úlohou je aj podávanie informácií dispečingu, ktoré sa týkajú vzniknutých odchýlok.

Пост Náborový príspevok 4 000 eur a ukážkové benefity. Známa spoločnosť hľadá zamestnancov впервые появился на КРИПТО ЖУРНАЛ.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU