Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Rozširuje sa rodina Produktov Liptova: Nové prírastky a ocenení v roku 2024

Produkty Liptova obohacujú svoju škálu výrobkov o hovädzie a teľacie mäso od spoločnosti Mäs-ko z Partizánskej Lupče a ponožky z ovčej vlny od Tvorivej dielne Bialica z Likavky. Značka Produkt Liptova podporuje miestnych výrobcov a ich výnimočné výrobky, zároveň zachováva tradičné hodnoty a prispieva k rozvoju cestovného ruchu v Liptovskom regióne. Výrobcovia bylinných čajov a […]
Менее 1 мин. мин.

Produkty Liptova obohacujú svoju škálu výrobkov o hovädzie a teľacie mäso od spoločnosti Mäs-ko z Partizánskej Lupče a ponožky z ovčej vlny od Tvorivej dielne Bialica z Likavky.

Značka Produkt Liptova podporuje miestnych výrobcov a ich výnimočné výrobky, zároveň zachováva tradičné hodnoty a prispieva k rozvoju cestovného ruchu v Liptovskom regióne.

Výrobcovia bylinných čajov a nealkoholického piva sa tiež pripojili k rodine Produktov Liptova. Ich certifikáty prevzali na podujatí v ružomberskom Hoteli Kultúra 29. apríla, informuje Mesto Ružomberok.

Produkt Liptova je zárukou kvality a lokality výrobkov, ktoré reprezentujú tradičné dedičstvo a prispievajú k celkovému zážitku návštevníka regiónu. Noví členovia rodiny, ako aj už ocenení výrobcovia, predstavujú jedinečné produkty vyrobené s láskou a tradičnými postupmi.

Podpredseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV, Ľubomír Kubáň, uviedol: „Aj tento rok nám pribudli do rodiny Produktu Liptova noví poctiví liptovskí producenti a nové kvalitné produkty, čo je výborná správa. Ich výrobky odzrkadľujú poctivosť pri výrobe, nesú punc vysokej kvality a všetky sú pripravované s láskou.”

Výrobky ocenené značkou Produkt Liptova sú dostupné priamo u výrobcov, online alebo v predajniach s lokálnymi výrobkami. Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV plánuje rozšíriť dostupnosť týchto produktov aj do iných stredísk cestovného ruchu.

Projekt Produkt Liptova je spoločným úsilím Miestnej akčnej skupiny Horný Liptov, Občianskeho združenia Partnerstvo pre MAS Dolný Liptov, združenia cestovného ruchu Klaster Liptov a Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV. Financuje sa z dotácie Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky vo výške 11 000 eur.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU