Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Stanování s kočkami: Americký azyl nabízí kempování přímo na jejich pozemku

„Začali jsme jako domácí záchranáři v Jacksonville v roce 2016, jen jsme pomáhali kočkám ze sousedství," řekl Thom Howard pro online magazín The Dodo. „Moje žena, Denise založila azyl 501(c)(3) na Floridě v říjnu 2019. U nás doma v Jacksonvillu pak vypukla doslova kočičí pandemie," doplňuje. Pár věděl, že zachraňování koček v prostředí jejich domova […]
Менее 1 мин. мин.

„Začali jsme jako domácí záchranáři v Jacksonville v roce 2016, jen jsme pomáhali kočkám ze sousedství,“ řekl Thom Howard pro online magazín The Dodo. „Moje žena, Denise založila azyl 501(c)(3) na Floridě v říjnu 2019. U nás doma v Jacksonvillu pak vypukla doslova kočičí pandemie,“ doplňuje.

Pár věděl, že zachraňování koček v prostředí jejich domova není možné a tak koupil 9 akrů pozemku, kde otevřel kočičí azyl s novým názvem Purradise Springs. Netrvalo to dlouho a nový domov u nich našlo více než 100 koček. Všechny pocházely z hrozných podmínek a nyní si mohly konečně odpočinout ve svém vlastním ráji.

Branami Purradise Springs prošlo za tu dobu přes 600 koček. Thom s partnerkou stále přemýšleli, jak spojit příjemné s užitečným. Měli velký pozemek, finanční výdaje a mnoho chlupatých kamarádů. Napadlo je, že by na pozemek mohli umístit luxusní stany a dopřát tak lidem kempování v přírodě s kočkami.

„Luxusní stany jsou přímo v centru všeho, což znamená, že zatímco vy budete kempovat, kočky vás budou chodit navštěvovat a budou vyhledávat pohlazení. Přitulí se k vám i v noci, to zažilo mnoho našich hostů. Klidně i 15 koček najednou v jednom stanu,“ řekl Thom.

Jejich ubytování jsou z 90 % zarezervované a na tři měsíce dopředu nemají volný jediný víkend. Stany jsou opravdu nádherné, nechybí například ani klimatizace, a objednávají se přes známý webový portál, který zprostředkovává pronájmy po celém světě.

Lidé si stanování s kočkami oblíbili a je to skvělá varianta pro někoho, kdo má rád zvířata, ale třeba z pracovních důvodů je mít nemůže. Ale pokud by se do některé kočky návštěvník zamiloval, je možné si ji adoptovat.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU