Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Tento kvíz vám poriadne zamotá hlavu. Vyznáte sa v autách aj bez loga na kapote?

To, čo sa niekomu páči a je najväčším lákadlom pre kúpu konkrétneho vozidla, môže byť pre druhého práve dôvodom na porozhliadnutie sa po inom, oveľa atraktívnejšom kúsku. Pozitívom však je, že na dnešnom trhu si vyberie snáď každý a to i náročný záujemca, naprieč segmentmi a triedami vozidiel. Bohatá ponuka, sympatické tvary a autá najrôznejších […]
Менее 1 мин. мин.

To, čo sa niekomu páči a je najväčším lákadlom pre kúpu konkrétneho vozidla, môže byť pre druhého práve dôvodom na porozhliadnutie sa po inom, oveľa atraktívnejšom kúsku. Pozitívom však je, že na dnešnom trhu si vyberie snáď každý a to i náročný záujemca, naprieč segmentmi a triedami vozidiel.

Bohatá ponuka, sympatické tvary a autá najrôznejších zameraní vám dávajú naozaj veľkú možnosť voľby pri hľadaní ideálneho kúsku. Hoci na druhú stranu treba priznať, že niektoré novinky sa na seba výrazne podobajú a to aj mimo koncernových značiek. Nuž, výrobcovia sa neboja inšpirovať alebo len jednoducho zákazníkov lákajú také a onaké riešenia.

Ak patríte k naozaj skalným fanúšikom automobilizmu a máte vždy perfektný prehľad o novo predstavených vozidlách automobiliek, zodpovedanie nasledujúceho kvízu vyššie by pre vás mala byť malina. Zvládnete to dokonale alebo máte isté medzery?

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU