Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

31.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú za mimoriadne koketné, charizmatické a zmyselné. Ste jedným z nich? Ktoré znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické?Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich Niektorí ľudia sa vyznačujú nielen krásou, ale aj […]
Менее 1 мин. мин.

31.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich).

Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú za mimoriadne koketné, charizmatické a zmyselné. Ste jedným z nich?

Ktoré znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické?
Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Niektorí ľudia sa vyznačujú nielen krásou, ale aj osobným šarmom a schopnosťou nadväzovať nové priateľstvá. Práve tieto tri znamenia zverokruhu sú známe svojou koketnosťou. Radi flirtujú a koketné gestá sú ich každodenným chlebom. Samozrejme, nasledujúce opisy treba brať s odstupom a so štipkou soli.

Rak – nevyspytateľný flirt, ktorý láka charizmou a aurou tajomna

Raci sú opatrní romantici. Je ťažké ich odhadnúť a pri prvom stretnutí neodhalia všetky svoje karty. Druhú osobu si získajú, urobia na ňu dojem a nikdy nejdú skratkou. Často žiaria v dave a je ťažké ich prehliadnuť. Raci radi flirtujú, no akonáhle sa venujú svojej druhej polovičke, odovzdajú sa jej na sto percent.

Lev – opatrný a temperamentný

Levy sú vodcovia, ktorí musia mať všetko pod kontrolou. Pozorujú svoje okolie a z jeho spoločnosti si vyberú osobu, ktorá sa im páči, ale predtým, ako ju začnú baliť, sú opatrní a chcú preskúmať, čo si môžu dovoliť.

Zároveň sú lační po komplimentoch, radi sa predvádzajú a chvália. Dokážu na seba upozorniť a je ťažké prejsť okolo nich ľahostajne. Schopnosť zvádzať je súčasťou ich charakteru.

Niektorí radi flirtujú a koketné gestá sú ich každodenným chlebom.
Foto: shutterstock/IMG Stock Studio

Škorpión – je známy tým, že je veľmi sexy a zmyselný

Škorpióni vedia, ako niekoho očariť a často túto schopnosť využívajú na nevinný flirt. Sú plní prekvapení. Túžia po dobrodružstve a nových výzvach, v hlave majú vždy zaujímavé nápady a rozhodne sa s nimi nebudete nudiť.

Редакция Страсть в тебе.

Похожие статьи:

Jedno znamenie zverokruhu bude vládnuť až do polovice septembra. Všetci to budeme cítiť

Séria neúspechov pre tri znamenia zverokruhu. September bude pre nich zlý

Пост Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať впервые появился на Страсть в тебе.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU