Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Týmto výrobkom utieram kuchynské skrinky nielen pri slávnostných príležitostiach. „Zožerie“ mastnotu a nečistoty sa neusádzajú

18.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/elabracho). Ako odstránit starú zaschnutú mastnotu? Rýchlo sa usadí na kuchynských skrinkách a zamotá vám hlavu. Našťastie sa jej môžete zbaviť rýchlo, účinne a takmer zadarmo. Čo môžete použiť na čistenie kuchynských skriniek? Ako odstránit starú zaschnutú mastnotu?Foto: shutterstock.com/elabracho Namiesto investovania do drahých výrobkov v obchode použite na čistenie […]
Менее 1 мин. мин.

18.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/elabracho).

Ako odstránit starú zaschnutú mastnotu? Rýchlo sa usadí na kuchynských skrinkách a zamotá vám hlavu. Našťastie sa jej môžete zbaviť rýchlo, účinne a takmer zadarmo. Čo môžete použiť na čistenie kuchynských skriniek?

Ako odstránit starú zaschnutú mastnotu?
Foto: shutterstock.com/elabracho

Namiesto investovania do drahých výrobkov v obchode použite na čistenie kuchynských skriniek prísady z kuchyne. Ich účinok nie vždy doceníme a pravdou je, že sú užitočné nielen pri varení. Čo budete potrebovať?

Ako odstrániť mastnú špinu z kuchynských skriniek? Použite výrobok, ktorý máte pravdepodobne doma

Na čistenie kuchynských skriniek môžete použiť ocot. Tento výrobok je šetrný k životnému prostrediu, nemal by poškodiť povrchy vo vašej domácnosti a používali ho už aj naše babičky.

Stačí ho naliať do fľaše s rozprašovačom, najprv ho spojiť s vodou v pomere 1:1 a postriekať nečistoty. Do zmesi môžete pridať aj kvapku prostriedku na umývanie riadu. Počkajte niekoľko minút, jemne pretrite a sledujte, ako špina zmizne. Nakoniec všetko utrite do sucha papierovou utierkou alebo mäkkou handričkou. Používanie takéhoto domáceho prostriedku zabezpečí, že sa mastnota a špina budú usadzovať menej často.

Na čistenie kuchynských skriniek môžete použiť ocot.
Foto: shutterstock/Evgrafova Svetlana

TIP! Pri čistení skriniek otvorte okná. Niektorí ľudia považujú vôňu octu za veľmi nepríjemnú. Prípadne môžete do tekutiny pridať niekoľko kvapiek esenciálneho oleja, aby ste zápach zmiernili.

Ako odstránite starú zaschnutú mastnotu? Pozrite sa na účinok jedlej sódy

Zmiešajte 4 polievkové lyžice jedlej sódy s 1 litrom vody a jemne namočte do roztoku handričku.
Foto: shutterstock/Alexeysun

Ak chcete odmastiť kuchynské skrinky, môžete využiť aj jedlú sódu. Zmiešajte 4 polievkové lyžice jedlej sódy s 1 litrom vody a jemne namočte do roztoku handričku, ale nie príliš. Prílišné namáčanie môže váš nábytok jednoducho poškodiť. Jemne pretrite a je po probléme. Jedlú sódu môžete nasypať aj priamo na handričku a špinu potrieť. Potom nezabudnite povrch utrieť do sucha.

Ako udržiavate svoju kuchyňu v čistote? Niekoľko jednoduchých tipov

O čistotu vašej kuchyne sa oplatí starať každý deň. Takto vám odpadne zdĺhavé a časovo náročné drhnutie a čistenie každú chvíľu, pretože bude jednoducho čistá.

O čistotu vašej kuchyne sa oplatí starať každý deň.
Foto: shutterstock/Dariusz Jarzabek

Nábytok čistite na dennej báze. Stačí päť minút večer, aby ste sa vyhli mastným, ťažko drhnuteľným škvrnám.

Pri varení používajte odsávač pár. Minimalizuje sa tak riziko usadzovania mastnoty z jedla na nábytku.

Zásuvky v kuchynských skriniach zabezpečte fóliou alebo novinami. Zabráni to šíreniu prachu a po čase môžete prekrytie jednoducho vymeniť.

Редакция Страсть в тебе.

Похожие статьи:

Mastnota nemá šancu. Postriekajte svoj sporák týmto sprejom a uvidíte sa v ňom ako v zrkadle

Ako vyčistiť rúru pomocou tablety do umývačky riadu? Zdá sa to náročnejšie, ako to v skutočnosti je

Пост Týmto výrobkom utieram kuchynské skrinky nielen pri slávnostných príležitostiach. „Zožerie“ mastnotu a nečistoty sa neusádzajú впервые появился на Страсть в тебе.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU