Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Týždenný horoskop pre všetky znamenia na 9. – 15. septembra. Kto sa bude cítiť preťažený a kto dostane veľmi dobré správy?

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Ako bude prebiehať nový týždeň? Pozrite sa, čo môžete očakávať v nasledujúcich dňoch, a pripravte sa na rôzne možnosti. Týždenný horoskop (9. – 15. septembra) pre všetky znamenia.Foto: shutterstock/Pixel-Shot Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Baran Barani budú mať tento týždeň v hlave veľa nových vecí. […]
4 мин.

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Ako bude prebiehať nový týždeň? Pozrite sa, čo môžete očakávať v nasledujúcich dňoch, a pripravte sa na rôzne možnosti.

Týždenný horoskop (9. – 15. septembra) pre všetky znamenia.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Baran

Barani budú mať tento týždeň v hlave veľa nových vecí. Váš život bude veľmi chaotický a možno budete mať problém dostať veci pod kontrolu. Bohužiaľ, v najbližších dňoch si nenájdete veľa času na potešenie, pretože nahromadené povinnosti vás úplne pohltia.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Býk

Býci budú mať pred sebou niekoľko dobrých dní. Môžete očakávať pozitívne správy a zaujímavé úlohy, ktoré vám prinesú pomerne veľký úžitok. Budete spokojní/spokojné so svojimi úspechmi, aj keď sa z nich nevyklube nič mimoriadne významné.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Blíženci

Blížencom prinesie nový týždeň príležitosť na cestovanie. Mali by ju využiť!
Foto: shutterstock/Media_Photos

Nasledujúce dni budú priaznivé pre cestovanie. Využite posledné teplé chvíle a vyberte sa na nejaké krásne miesto. Nový týždeň vám otvorí zaujímavé príležitosti. Naskytne sa vám príležitosť, ktorú by ste mali využiť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Rak

Nový týždeň prinesie veľa prekvapení pre ľudí v znamení Raka. Môžete očakávať skutočné prekvapenia, dobré aj trochu horšie. Stretnete tiež zaujímavých ľudí a možno nadviažete novú známosť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Lev

Lev môže tento týždeň očakávať novú ponuku, ktorú by mal prijať.
Foto: shutterstock/Dragana Gordic

Čo čaká zverokruhových Levov v nadchádzajúcom týždni? Budete mať veľa práce a nových povinností, ale podarí sa vám nájsť si čas aj na svoje záľuby a potešenia. Koniec týždňa bude pre vás mimoriadne pozitívny a prinesie vám dobré správy. Mohli by ste tiež dostať dôležitú ponuku, ktorú by ste nemali odmietnuť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Panna

Panny by mali tento týždeň vedieť povedať rázne „nie“. Nenechajte sa využívať!
Foto: shutterstock/Andrii Iemelianenko

Panny sa v najbližších dňoch môžu cítiť trochu preťažené. Budete mať pocit, že sa vás ostatní snažia využiť. Nemali by ste to však dopustiť. Niekedy je dobré stáť si za svojím a povedať rázne „nie“. Nedovoľte, aby vás niekto zneužíval.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Váhy

Váha môže očakávať dobré správy. Bude to dobrý týždeň pre toto znamenie.
Foto: shutterstock/fizkes

Nový týždeň sa ukáže ako veľmi priaznivé obdobie pre ľudí v znamení Váh. Mohli by ste dostať vynikajúce správy a v práci vás čaká veľa dobrých vecí. Možno sa vám podarí zapojiť sa do projektu, ktorý vám pomôže zlepšiť vašu finančnú situáciu.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Škorpión

Škorpión by mal všetko prepočítať dvakrát. Tento týždeň to bude potrebné.
Foto: shutterstock/fizkes

Týždenný horoskop hovorí, že Škorpión by sa mal tento týždeň zdržať veľkých výdavkov. Snažte sa príliš nezblázniť a byť extravagantný/prosperujúci. Dobre si premyslite svoje výdavky, pretože vaše úspory by sa vám mohli čoskoro hodiť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Strelec

Strelci budú tento týždeň plní energie a chuti prijímať nové výzvy. Budete mať pocit, že dokážete veľa a vaše činy sa vám vyplatia. Môžete očakávať nejakú prémiu alebo možno aj povýšenie. Ani v spoločenských vzťahoch sa nebudete mať na čo sťažovať.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Kozorožec

V živote kozorožca sa tento týždeň môže objaviť nová osoba. Dajte jej šancu!
Foto: shutterstoc/Daria Voronchuk

Nový týždeň otvorí Kozorožcom zverokruhu mnoho príležitostí. Najbližšie dni sa ukážu ako ideálny čas na to, aby ste začali uskutočňovať dôležité životné zmeny. Mohli by ste sa začať obzerať po novej práci a je možné, že sa vo vašom živote objaví zaujímavá osoba, ktorú by ste chceli lepšie spoznať.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra Vodnár

Vodnár bude tento týždeň nápaditý a energický. Podarí sa vám uskutočniť mnohé plány a vyriešiť niektoré nedoriešené záležitosti. Nasledujúce dni budú pre vás veľmi plodné, hoci si z vašej strany môžu vyžadovať určité obete.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Ryby

Ryba bude tento týždeň prekvapená nohláseným hosťom. Nebude sa jej to páčiť.
Foto. shutterstock/Tero Vesalainen

Najbližšie dni nebudú pre ľudí v znamení Rýb jednoduché. Možno budete mať na krku nové starosti a povinnosti sa ukážu ako mimoriadne vyčerpávajúce. Najhorší však bude koniec týždňa. Neohlásený hosť, ktorý sa náhle objaví vo vašom dome, vás môže prinútiť zmeniť niektoré vaše plány. Jeho alebo jej prítomnosť sa vám nebude páčiť.

Редакция Страсть в тебе.

Похожие статьи:

Sú to najveselšie znamenia zverokruhu. Nikdy nestrácajú zmysel pre humor a radi vtipkujú

Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

Пост Týždenný horoskop pre všetky znamenia na 9. – 15. septembra. Kto sa bude cítiť preťažený a kto dostane veľmi dobré správy? впервые появился на Страсть в тебе.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU