Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Ukrajina zneškodnila väčšinu ruských dronov, škody hlásia od Ľvova

Ukrajinská protivzdušná obrana v noci na dnes zneškodnila 19 z 21 dronov, ktorými na jej územie zaútočilo Rusko. Informoval o tom hovorca ukrajinského letectva Mykola Oleščuk. Podľa úradov úlomky z jedného zo zostrelených dronov spôsobili škody v dedine Malechiv pri Ľvove. V Ľvovskej oblasti protivzdušná obrana zneškodnila všetkých päť bezpilotných lietadiel nepriateľa, uviedol Maksym Kozyckyj, šéf […]
Менее 1 мин. мин.

Ukrajinská protivzdušná obrana v noci na dnes zneškodnila 19 z 21 dronov, ktorými na jej územie zaútočilo Rusko. Informoval o tom hovorca ukrajinského letectva Mykola Oleščuk. Podľa úradov úlomky z jedného zo zostrelených dronov spôsobili škody v dedine Malechiv pri Ľvove.

V Ľvovskej oblasti protivzdušná obrana zneškodnila všetkých päť bezpilotných lietadiel nepriateľa, uviedol Maksym Kozyckyj, šéf tohto regiónu pri hraniciach s Poľskom. Úlomky jedného z nich zasiahli viacpodlažný dom v Malechive na severnom predmestí Ľvova. Jeden človek utrpel zranenia, zničených bolo veľa okien. Neskôr bol nad touto obcou zneškodnený ešte jeden dron.

Ďalšie drony ukrajinská protivzdušná obrana zostrelila v Chersonskej, Mykolajivskej, Dnepropetrovskej, Kirovohradskej a Chmelnyckej oblasti, uviedol hovorca letectva.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU